Festmenuer

Se vores forskellige selskabsmenuer herunder

Halv røget ørred
Med flødestuvet spinat og brød.
Kr. 76,-
Rejecocktail
Med hjemmebagt brød.
Kr. 79,-
Tunmousse med rejer, salat og sauce verde
Dertil hjemmebagt brød.
Kr. 71,-
Varmrøget laks (fra Kildens Rygeri) m. rejer
På sprød salatbund med sauce verde og brød
Kr. 83,-
Indbagt laks
Laks med smørdampet spinat indbagt i butterdej. Serveres med rejer, citron og sauce hollandaise.
Kr. 84,-
Fiskesymfoni
Stegt rødspættefilet, dampede fiskeruller med laksefars på rodfrugtsbund. Pyntet med rejer og citron. Dertil sauce hollandaise og hjemmebagt brød.
Kr. 89,-
Hønsesalat i mild karrydressing
Med ananas og bacon. Serveres med hjemmebagt brød.
Kr. 65,-
Butterdejsskal med hønsekød i aspargesKr. 64,-
Kyllingeroulade med bacon
Samt sauce verde og krydderurter. Dertil hjemmebagt brød.
Kr. 66,-
Suppe (se under natmad)
Dertil hjemmebagt brød.
Kr. 64,-
Suppe (se under natmad)
Kr. 64,-
Lakserilette med rejer på salatbund
Med hjemmebagt knækbrød
Kr. 71,-
2 røde pølser med tykke fritterKr. 63,-
Fiskefilet med tykke fritter
Kr. 67,-
Kyllingenuggets med tykke fritter
Kr. 69,-
Børnemenuerne er tallerkenanrettet med ketchup og remoulade
og serveres typisk i stedet for forret og hovedret.
Gammeldags flæskesteg med sprøde flæskesvær og hjemmelavet medister
Med kartofler og sauce, brunede kartofler, franske kartofler, rødkål og surt.
109,-
Fyldt svinekam med hjemmelavet flæskesvær
Med kartofler og skysauce samt gulerødder, broccoli, ristede champignon, pommes croquettes og tyttebær.
119,-
Svinekam stegt som vildt med kartofler og vildtsauce
Samt blomkål, timiangulerødder, franske ærter, Waldorf-salat, tyttebær og pommes croquettes.Dertil hjemmebagt brød.
127,-
Barbecuemarineret svinekam
1/2 bagte tomater med krydderier, paneret blomkål, bønner med bacon. Dertil krydrede kartoffelbåde og paprika flødesauce.
118,-
Indbagt svinemørbrad med baconsvøb (Gris i gris i gris)
Med fyldt tomat, paneret blomkål og løgsymfoni. Sauce bearnaise samt krydderkartofler med parmesan.
130,-
Grydestegt kalvesteg med persillefyld
Dertil gulerødder, glacerede perleløg, ærter med bacon, tyttebær, kartofler og skysauce.
134,-
Kalvefilet
Med små persillevendte kartofler og cognacsauce. Ristede rodfrugter, rødvinsglaserede perleløg og bønner i baconsvøb.
150,-
Kalvefilet stegt som vildt
Med kartofler og vildtsauce samt løgterrin, timiangulerødder, franske ærter, Waldorfsalat, tyttebær og pommes croquettes.
155,-
Rosastegt oksefilet
Med paprikaristede svampe, broccoli, fyldt tomat og små knuste kartofler samt coleslaw-salat. Dertil flødepebersauce.
158,-
Oksemørbrad
Med fyldt løg, paneret blomkål og gulerodsterrin
Dertil knuste kartofler og flødesauce.
207,-
Kalkunbryst
Med kartoffeltårn og flødesauce.
Hertil gulerødder og honningristede rødløg. Årstidens salat.
152,-
Krondyrfilet
Med hvide og brunede kartofler samt vildtsauce. Desuden ovnbagte rodfrugter, smørstegte nødder, druer samt tyttebær og vildtsalat.
Dagspris (ca. 225,-)
Hjemmelavet is med fyld af marcipan, chokolade og nødder
Med lun jordbærsauce og frugtpynt.
70,-
Islagkage
Fra Vebbestrup Flødeis
62,-
Bryllups-islagkage (min. 30 couverter)
Islagkage i etager
92,-
Fromage – frit valg
Romfromage med kirsebærsauce
Citronfromage med svesker
66,-
Rubinsteinkage
Romfromage på makronbund med hindbærsyltetøj. Pyntet med flødeskum og chokoladeovertrukne vandbakkelser.
89,-
Gateau Marcel
Chokoladekage med chokolademousse. Dertil coulis og frisk frugt samt appelsinsorbet.
86,-
Bananasplit med tre kugler vaniljeis
Med chokoladesauce, flødeskum og nødder
84,-
Desserttallerken
Bestående af: Brownies, hindbærmousse på mazarinbund,
vaniljeis, mangocoulis og små kyskager.
98,-
Pandekager med rørt vaniljeis
Dertil chokoladesauce.
77,-
Hjemmelavet hindbærislagkage på mazerinbund69,-
Kaffe og te24,-
Hjemmebagte småkager
15,-
Hjemmebagte boller, hel
23,-
Hjemmebagt kringle
29,-
Lagkage37,-
Kransekagekonfekt og hjemmebagte småkager
32,-
Chokolader og småkager
28,-
Frugttærter med creme fraiche
41,-
Favorit-lagkage med nougatcreme
37,-
Bondeomelet
Med kartofler, løg og bacon. Tilbehør: Ketchup, sennep og rødbeder.
70,-
Hjemmelavet kartoffelsalat med små deller og røde pølser
Dertil ketchup, sennep og surt.
72,-
Nybagte boller og rugbrød
Med to slags pålæg, lun postej, 2 slags ost og syltetøj. Hertil kaffe og te.
72,-
»Byg-selv« burger på buffet
Med tykke fritter, hakkedrenge samt tilbehør.
73,-
Hjemmebagt pizza
3 forskellige slags på buffet.
71,-
Croissanter
Anrettet så man selv vælger imellem fyld af rejsesalat og hønsesalat.
69,-
Hotdog buffet
Røde og stegte pølser med brød og tilbehør.
66,-
Supper – vælg mellem:
Klar suppe med boller.
Flødelegeret aspargessuppe med kødboller.
Krattens karrysuppe.
Kartoffelsuppe med bacon og porre
Ungarsk gullashsuppe.
Dertil hjemmebagt flütes
62,-
Mexicansk buffet
Nachos m/ kylling og ost. Tacoskaller m. oksekødsfyld, salsa, guacamole og grøn salat med dressing.
69,-

Velkomstdrinks:

Fior di Vigna Dolce Rosso31,-
Brachetto31,-
Blush Bosio
Italiensk mousserende rosévin
32,-

Hvidvine:

Haut Flassac
Chardonnay - Colombard. Husets Hvidvin.
188,-
Piesporter Michelberg186,-
Riesling Monochrome.
Washington State, USA
214,-
Freiherr Von Göler
Riesling, Baden.
233,-

Rødvine:

Casa Silva Reserva
Cabernet Sauvignon, Chile.
216,-
Tacco Primitivo
Husets italienske rødvin.

196,-
Zinfandel, Bear Creek
Californien.
211,-
Ca’ Vendri Rispasso Superiore
Italien
245,-

Dessertvine:

Moscato D’asti
Let mousserende sød hvidvin på 5,5%
Pr fl. 220,-
SauternesPr. glas 39,-
Pineau des Charentes
Chateau de Beaulon.
Pr. glas 39,-

Diverse:

Øl
Carlsberg, Tuborg eller Classic.
32,-
Vand
Coca-Cola, Fanta, Schweppes, Cocio eller Rynkeby most.
26,-
Cognac og likør
Courvoisier, Cointreau, Kahlúa, Baileys, Grand Marnier osv.
34,-
Spiritus
Rom, vodka, Gin, Whisky, Pernod, Shots m.m
34,-
Mokai42,-
Drinks til selskab60,-
1/1 fl. almindelig spiritus550,-