Se vores forskellige selskabsmenuer herunder
Halv røget ørred Med flødestuvet spinat og brød. | Kr. 74,- |
Rejecocktail Med hjemmebagt brød. | Kr. 77,- |
Tunmousse med rejer, salat og sauce verde Dertil hjemmebagt brød. | Kr. 69,- |
Varmrøget laks (fra Kildens Rygeri) m. rejer På sprød salatbund med sauce verde og brød | Kr. 82,- |
Indbagt laks Laks med smørdampet spinat indbagt i butterdej. Serveres med rejer, citron og sauce hollandaise. | Kr. 82,- |
Fiskesymfoni Stegt rødspættefilet, dampede fiskeruller med laksefars på rodfrugtsbund. Pyntet med rejer og citron. Dertil sauce hollandaise og hjemmebagt brød. | Kr. 87,- |
Hønsesalat i mild karrydressing Med ananas og bacon. Serveres med hjemmebagt brød. | Kr. 63,- |
Butterdejsskal med hønsekød i asparges | Kr. 63,- |
Tapas-tallerken med spanske specialiteter Dertil hjemmebagt brød. | Kr. 96,- |
Kyllingeroulade med bacon Samt sauce verde og krydderurter. Dertil hjemmebagt brød. | Kr. 64,- |
Suppe (se under natmad) Dertil hjemmebagt brød. | Kr. 63,- |
Tomatsuppe (vegansk) | Kr. 63,- |
Tomatsalat m. Mozarallakugler På sprød salat med pesto og balsamico sirup samt brød. | Kr. 65,- |
Gammeldags flæskesteg med sprøde flæskesvær og hjemmelavet medister Med kartofler og sauce, brunede kartofler, franske kartofler, rødkål og surt. | 107,- |
Fyldt svinekam med hjemmelavet flæskesvær Med kartofler og skysauce samt gulerødder, broccoli, ristede champignon, pommes croquettes og tyttebær. | 117,- |
Svinekam stegt som vildt med kartofler og vildtsauce Samt blomkål, timiangulerødder, franske ærter, Waldorf-salat, tyttebær og pommes croquettes.Dertil hjemmebagt brød. | 124,- |
Barbecuemarineret svinekam 1/2 bagte tomater med krydderier, paneret blomkål, bønner med bacon. Dertil krydrede kartoffelbåde og paprika flødesauce. | 115,- |
Indbagt svinemørbrad med baconsvøb (Gris i gris i gris) Med fyldt tomat, paneret blomkål og løgsymfoni. Sauce bearnaise samt krydderkartofler med parmesan. | 128,- |
Grydestegt kalvesteg med persillefyld Dertil gulerødder, glacerede perleløg, ærter med bacon, tyttebær, kartofler og skysauce. | 131,- |
Kalvefilet Med små persillevendte kartofler og cognacsauce. Ristede rodfrugter, rødvinsglaserede perleløg og bønner i baconsvøb. | 147,- |
Kalvefilet stegt som vildt Med kartofler og vildtsauce samt løgterrin, timiangulerødder, franske ærter, Waldorfsalat, tyttebær og pommes croquettes. | 152,- |
Rosastegt oksefilet Med paprikaristede svampe, broccoli, fyldt tomat og små knuste kartofler samt coleslaw-salat. Dertil flødepebersauce. | 155,- |
Oksemørbrad Med fyldt løg, paneret blomkål og gulerodsterrin Dertil knuste kartofler og flødesauce. | 203,- |
Lammecoulotte Med kartoffeltårn og flødesauce. Dertil bønner med hvidløg og bacon, gulerødder og honningristede rødløg. | 152,- |
Krondyrfilet Med hvide og brunede kartofler samt vildtsauce. Desuden ovnbagte rodfrugter, smørstegte nødder, druer samt tyttebær og vildtsalat. | Dagspris (ca. 220,-) |
Hjemmelavet is med fyld af marcipan, chokolade og nødder Med lun jordbærsauce og frugtpynt. | 69,- |
Islagkage Fra Vebbestrup Flødeis | 61,- |
Bryllups-islagkage (min. 30 couverter) Islagkage i etager | 90,- |
Fromage – frit valg Romfromage med kirsebærsauce Citronfromage med svesker | 64,- |
Rubinsteinkage Romfromage på makronbund med hindbærsyltetøj. Pyntet med flødeskum og chokoladeovertrukne vandbakkelser. | 87,- |
Gateau Marcel Chokoladekage med chokolademousse. Dertil coulis og frisk frugt samt appelsinsorbet. | 84,- |
Bananasplit med tre kugler vaniljeis Med chokoladesauce, flødeskum og nødder | 82,- |
Desserttallerken Bestående af: Brownies, hindbærmousse på mazarinbund, vaniljeis, mangocoulis og små kyskager. | 96,- |
Pandekager med rørt vaniljeis Dertil chokoladesauce. | 75,- |
Kaffe og te | 24,- |
Hjemmebagte småkager | 15,- |
Hjemmebagte boller, hel | 22,- |
Hjemmebagt kringle | 28,- |
Lagkage | 36,- |
Kransekagekonfekt og hjemmebagte småkager | 31,- |
Chokolader og småkager | 27,- |
Bondeomelet Med kartofler, løg og bacon. Tilbehør: Ketchup, sennep og rødbeder. | 69,- |
Hjemmelavet kartoffelsalat med små deller og røde pølser Dertil ketchup, sennep og surt. | 70,- |
Nybagte boller og rugbrød Med to slags pålæg, lun postej, 2 slags ost og syltetøj. Hertil kaffe og te. | 70,- |
»Byg-selv« burger på buffet Med tykke fritter, hakkedrenge samt tilbehør. | 72,- |
Hjemmebagt pizza 3 forskellige slags på buffet. | 69,- |
Croissanter Anrettet så man selv vælger imellem fyld af rejsesalat og hønsesalat. | 68,- |
Hotdog buffet Røde og stegte pølser med brød og tilbehør. | 65,- |
Supper – vælg mellem: Klar suppe med boller. Flødelegeret aspargessuppe med kødboller. Krattens karrysuppe. Kartoffelsuppe med bacon og porre Ungarsk gullashsuppe. Dertil hjemmebagt flütes | 61,- |
Mexicansk buffet Nachos m/ kylling og ost. Tacoskaller m. oksekødsfyld, salsa, guacamole og grøn salat med dressing. | 67,- |
Velkomstdrinks:
Fior di Vigna Dolce Rosso | 31,- |
Brachetto | 31,- |
Blush Bosio Italiensk mousserende rosévin | 32,- |
Hvidvine:
Haut Flassac Chardonnay - Colombard. Husets Hvidvin. | 184,- |
Piesporter Michelberg | 182,- |
Riesling Monochrome. Washington State, USA | 212,- |
Freiherr Von Göler Riesling, Baden. | 229,- |
Rødvine:
Double Trouble (Let rødvin) Pinot Noir | 208,- |
Casa Silva Reserva Cabernet Sauvignon, Chile. | 212,- |
Tacco Primitivo Husets italienske rødvin. | 192,- |
Zinfandel, Bear Creek Californien. | 207,- |
Ca’ Vendri Rispasso Superiore Italien | 239,- |
Dessertvine:
Moscato D’asti Let mousserende sød hvidvin på 5,5% | Pr fl. 218,- |
Sauternes | Pr. glas 38,- |
Pineau des Charentes Chateau de Beaulon. | Pr. glas 38,- |
Diverse:
Øl Carlsberg, Tuborg eller Classic. | 31,- |
Vand Coca-Cola, Fanta, Schweppes, Cocio eller Rynkeby most. | 25,- |
Cognac og likør Courvoisier, Cointreau, Kahlúa, Baileys, Grand Marnier osv. | 33,- |
Spiritus Rom, vodka, Gin, Whisky, Pernod, Shots m.m | 33,- |
Mokai | 42,- |
Drinks til selskab | 55,- |