Se vores forskellige selskabsmenuer herunder
Halv røget ørred Med flødestuvet spinat og brød. | +12,- |
Rejecocktail Med hjemmebagt brød. | +15,- |
Tunmousse med rejer, salat og sauce verde Dertil hjemmebagt brød. | +7,- |
Varmrøget laks (fra Kildens Rygeri) m. rejer På sprød salatbund med sauce verde og brød | +19,- |
Indbagt laks Laks med smørdampet spinat indbagt i butterdej. Serveres med rejer, citron og sauce hollandaise. | +19,- |
Fiskesymfoni Stegt rødspættefilet, dampede fiskeruller med laksefars på rodfrugtsbund. Pyntet med rejer og citron. Dertil sauce hollandaise og hjemmebagt brød. | +24,- |
Hønsesalat i mild karrydressing Med ananas og bacon. Serveres med hjemmebagt brød. | +0,- |
Butterdejsskal med hønsekød i asparges | +1,- |
Tapas-tallerken med spanske specialiteter Dertil hjemmebagt brød. | +33,- |
Kyllingeroulade med bacon Samt sauce verde og krydderurter. Dertil hjemmebagt brød. | +2,- |
Suppe Dertil hjemmebagt brød. | +1,- |
Tomatsuppe (vegansk) | +1,- |
Gammeldags flæskesteg med sprøde flæskesvær og hjemmelavet medister Med kartofler og sauce, brunede kartofler, franske kartofler, rødkål og surt. | 104,- |
Fyldt svinekam med hjemmelavet flæskesvær Med kartofler og skysauce samt gulerødder, broccoli, ristede champignon, pommes croquettes og tyttebær. | 114,- |
Svinekam stegt som vildt med kartofler og vildtsauce Samt blomkål, timiangulerødder, franske ærter, Waldorf-salat, tyttebær og pommes croquettes.Dertil hjemmebagt brød. | 121,- |
Barbecuemarineret svinekam 1/2 bagte tomater med krydderier, paneret blomkål, bønner med bacon. Dertil krydrede kartoffelbåde og paprika flødesauce. | 111,- |
Indbagt svinemørbrad med baconsvøb (Gris i gris i gris) Med fyldt tomat, paneret blomkål og løgsymfoni. Sauce bearnaise samt krydderkartofler med parmesan. | 125,- |
Grydestegt kalvesteg med persillefyld Dertil gulerødder, glacerede perleløg, ærter med bacon, tyttebær, kartofler og skysauce. | 128,- |
Kalvefilet Med små persillevendte kartofler og cognacsauce. Ristede rodfrugter, rødvinsglaserede perleløg og bønner i baconsvøb. | 144,- |
Kalvefilet stegt som vildt Med kartofler og vildtsauce samt løgterrin, timiangulerødder, franske ærter, Waldorfsalat, tyttebær og pommes croquettes. | 149,- |
Rosastegt oksefilet Med paprikaristede svampe, broccoli, fyldt tomat og små knuste kartofler samt coleslaw-salat. Dertil flødepebersauce. | 152,- |
Oksemørbrad Med fyldt salatløg, broccoli, gulerodsterrin. Dertil knuste kartofler og flødesauce. | 198,- |
Indbagt vildsvinefilet Med kartoffeltårn og svampeflødesauce samt tyttebær. Dertil bønner i baconsvøb, gulerødder, honningristede rødløg og Waldorf-salat og tyttebær. | 189,- |
Krondyrfilet Med hvide og brunede kartofler samt vildtsauce. Desuden ovnbagte rodfrugter, smørstegte nødder, druer samt tyttebær og vildtsalat. | 209,- |
Hjemmelavet is med fyld af marcipan, chokolade og nødder Med lun jordbærsauce og frugtpynt. | 67,- |
Islagkage Fra Vebbestrup Flødeis | 60,- |
Bryllups-islagkage (min. 30 kuverter) Islagkage i etager | 88,- |
Fromage – frit valg Romfromage med kirsebærsauce - Citronfromage med svesker - Appelsinfromage med karamelsauce - Baileysfromage med karamelsauce. | 62,- |
Rubinsteinkage Romfromage på makronbund med hindbærsyltetøj. Pyntet med flødeskum og chokoladeovertrukne vandbakkelser. | 85,- |
Gateau Marcel Chokoladekage med chokolademousse. Dertil coulis og frisk frugt samt appelsinsorbet. | 83,- |
Bananasplit med 3 kugler vaniljeis Med chokoladesauce, flødeskum og nødder | 79,- |
Desserttallerken Bestående af: Brownies, lun pandekage m. orangefyld, vaniljeis, frugtcoulis og små kyskager. | 94,- |
Pandekager med rørt vaniljeis Dertil chokoladesauce. | 74,- |
Kaffe og te | 23,- |
Hjemmebagte småkager | 15,- |
Lagkage | 34,- |
Småkager og konfekt | 30,- |
Bondeomelet Med kartofler, løg og bacon. Tilbehør: Ketchup, sennep og rødbeder. | 67,- |
Hjemmelavet kartoffelsalat med små deller og røde pølser Dertil ketchup, sennep og surt. | 68,- |
Nybagte boller og rugbrød Med to slags pålæg, lun postej, 2 slags ost og syltetøj. Hertil kaffe og te. | 68,- |
“Byg-selv” burger på buffet Med tykke fritter, hakkedrenge samt tilbehør. | 70,- |
Hjemmebagt pizza 3 forskellige slags på buffet. | 68,- |
Croissanter Anrettet så man selv vælger imellem fyld af rejsesalat og hønsesalat. | 66,- |
Hotdog buffet Røde og stegte pølser med brød og tilbehør. | 64,- |
Supper – vælg mellem: Klar suppe med boller - Flødelegeret aspargessuppe med kødboller - Krattens karrysuppe - Ungarsk gullashsuppe. Dertil hjemmebagt brød. | 60,- |
Mexicansk buffet Nachos m/ kylling og ost. Tacoskaller m. oksekødsfyld, salsa, guacamole og grøn salat med dressing. | 65,- |
Velkomstdrinks:
Fior di Vigna Dolce Rosso | +30,- |
Brachetto | +30,- |
Blush Bosio Italiensk mousserende rosévin | +31,- |
Hvidvine:
Haut Flassac Chardonnay - Colombard. Husets Hvidvin. | 180,- |
Tacco Chardonnay Husets italienske hvidvin. | 178,- |
Piesporter Michelberg Hvid. | 178,- |
Trimbach Riesling Alsace. Hvid. | 212,- |
Husets rosévin: Dona Florencia, Merlot, Spanien | 180,- |
Rødvine:
Lifili Primitivo Di Manduria (100% Negroamaro). | 208,- |
Casa Silva Reserva Cabernet Sauvignon, Chile. | 222,- |
Tacco Primitivo Husets italienske rødvin. | 188,- |
Zinfandel, Bear Creek Californien. | 217,- |
Ca’ Vendri Rispasso Superiore Italien | 251,- |
Dessertvine:
Moscato D’asti Let mousserende sød hvidvin på 5,5% til dessert. Pr. flaske. | Pr fl. 215,- |
Sauternes Pr. glas | Pr. glas 38,- |
Pineau des Charentes Chateau de Beaulon. Pr. glas | Pr. glas 38,- |
Portvin Pr. glas | Pr. glas 38,- |
Diverse:
Øl Carlsberg, Tuborg eller Classic. | 31,- |
Vand Coca-Cola, Fanta, Schweppes, Cocio eller Rynkeby most. | 25,- |
Cognac og likør Courvoisier, Cointreau, Kahlúa, Baileys, Grand Marnier osv. | 33,- |
Spiritus Rom, vodka, gin, whisky, pernod, shots m.m. | 33,- |
Øl Carlsberg, Tuborg eller Classic. | 33,- |
Øl Carlsberg, Tuborg eller Classic. | 33,- |