Festmenuer

Se vores forskellige selskabsmenuer herunder

Halv røget ørred
Med flødestuvet spinat og brød.
+12,-
Rejecocktail
Med hjemmebagt brød.
+15,-
Tunmousse med rejer, salat og sauce verde
Dertil hjemmebagt brød.
+7,-
Varmrøget laks (fra Kildens Rygeri) m. rejer
På sprød salatbund med sauce verde og brød
+19,-
Indbagt laks
Laks med smørdampet spinat indbagt i butterdej. Serveres med rejer, citron og sauce hollandaise.
+19,-
Fiskesymfoni
Stegt rødspættefilet, dampede fiskeruller med laksefars på rodfrugtsbund. Pyntet med rejer og citron. Dertil sauce hollandaise og hjemmebagt brød.
+24,-
Hønsesalat i mild karrydressing
Med ananas og bacon. Serveres med hjemmebagt brød.
+0,-
Butterdejsskal med hønsekød i asparges+1,-
Tapas-tallerken med spanske specialiteter
Dertil hjemmebagt brød.
+33,-
Kyllingeroulade med bacon
Samt sauce verde og krydderurter. Dertil hjemmebagt brød.
+2,-
Suppe
Dertil hjemmebagt brød.
+1,-
Tomatsuppe (vegansk)
+1,-
2 røde pølser med tykke fritter
Tallerkenanrettet med ketchup og remoulade.
Kr. 60,-
Fiskefilet med tykke fritter
Tallerkenanrettet med ketchup og remoulade.
Kr. 64,-
Kyllingenuggets med tykke fritter
Tallerkenanrettet med ketchup og remoulade.
Kr. 66,-
Gammeldags flæskesteg med sprøde flæskesvær og hjemmelavet medister
Med kartofler og sauce, brunede kartofler, franske kartofler, rødkål og surt.
104,-
Fyldt svinekam med hjemmelavet flæskesvær
Med kartofler og skysauce samt gulerødder, broccoli, ristede champignon, pommes croquettes og tyttebær.
114,-
Svinekam stegt som vildt med kartofler og vildtsauce
Samt blomkål, timiangulerødder, franske ærter, Waldorf-salat, tyttebær og pommes croquettes.Dertil hjemmebagt brød.
121,-
Barbecuemarineret svinekam
1/2 bagte tomater med krydderier, paneret blomkål, bønner med bacon. Dertil krydrede kartoffelbåde og paprika flødesauce.
111,-
Indbagt svinemørbrad med baconsvøb (Gris i gris i gris)
Med fyldt tomat, paneret blomkål og løgsymfoni. Sauce bearnaise samt krydderkartofler med parmesan.
125,-
Grydestegt kalvesteg med persillefyld
Dertil gulerødder, glacerede perleløg, ærter med bacon, tyttebær, kartofler og skysauce.
128,-
Kalvefilet
Med små persillevendte kartofler og cognacsauce. Ristede rodfrugter, rødvinsglaserede perleløg og bønner i baconsvøb.
144,-
Kalvefilet stegt som vildt
Med kartofler og vildtsauce samt løgterrin, timiangulerødder, franske ærter, Waldorfsalat, tyttebær og pommes croquettes.
149,-
Rosastegt oksefilet
Med paprikaristede svampe, broccoli, fyldt tomat og små knuste kartofler samt coleslaw-salat. Dertil flødepebersauce.
152,-
Oksemørbrad
Med fyldt salatløg, broccoli, gulerodsterrin. Dertil knuste kartofler og flødesauce.
198,-
Indbagt vildsvinefilet
Med kartoffeltårn og svampeflødesauce samt tyttebær. Dertil bønner i baconsvøb, gulerødder, honningristede rødløg og Waldorf-salat og tyttebær.
189,-
Krondyrfilet
Med hvide og brunede kartofler samt vildtsauce. Desuden ovnbagte rodfrugter, smørstegte nødder, druer samt tyttebær og vildtsalat.
209,-
Hjemmelavet is med fyld af marcipan, chokolade og nødder
Med lun jordbærsauce og frugtpynt.
67,-
Islagkage
Fra Vebbestrup Flødeis
60,-
Bryllups-islagkage (min. 30 kuverter)
Islagkage i etager
88,-
Fromage – frit valg
Romfromage med kirsebærsauce - Citronfromage med svesker - Appelsinfromage med karamelsauce - Baileysfromage med karamelsauce.
62,-
Rubinsteinkage
Romfromage på makronbund med hindbærsyltetøj. Pyntet med flødeskum og chokoladeovertrukne vandbakkelser.
85,-
Gateau Marcel
Chokoladekage med chokolademousse. Dertil coulis og frisk frugt samt appelsinsorbet.
83,-
Bananasplit med 3 kugler vaniljeis
Med chokoladesauce, flødeskum og nødder
79,-
Desserttallerken
Bestående af: Brownies, lun pandekage m. orangefyld, vaniljeis, frugtcoulis og små kyskager.
94,-
Pandekager med rørt vaniljeis
Dertil chokoladesauce.
74,-
Kaffe og te23,-
Hjemmebagte småkager
15,-
Lagkage34,-
Småkager og konfekt
30,-
Bondeomelet
Med kartofler, løg og bacon. Tilbehør: Ketchup, sennep og rødbeder.
67,-
Hjemmelavet kartoffelsalat med små deller og røde pølser
Dertil ketchup, sennep og surt.
68,-
Nybagte boller og rugbrød
Med to slags pålæg, lun postej, 2 slags ost og syltetøj. Hertil kaffe og te.
68,-
“Byg-selv” burger på buffet
Med tykke fritter, hakkedrenge samt tilbehør.
70,-
Hjemmebagt pizza
3 forskellige slags på buffet.
68,-
Croissanter
Anrettet så man selv vælger imellem fyld af rejsesalat og hønsesalat.
66,-
Hotdog buffet
Røde og stegte pølser med brød og tilbehør.
64,-
Supper – vælg mellem:
Klar suppe med boller - Flødelegeret aspargessuppe med kødboller - Krattens karrysuppe - Ungarsk gullashsuppe. Dertil hjemmebagt brød.
60,-
Mexicansk buffet
Nachos m/ kylling og ost. Tacoskaller m. oksekødsfyld, salsa, guacamole og grøn salat med dressing.
65,-

Velkomstdrinks:

Fior di Vigna Dolce Rosso+30,-
Brachetto+30,-
Blush Bosio
Italiensk mousserende rosévin
+31,-

Hvidvine:

Haut Flassac
Chardonnay - Colombard. Husets Hvidvin.
180,-
Tacco Chardonnay
Husets italienske hvidvin.
178,-
Piesporter Michelberg
Hvid.
178,-
Trimbach Riesling
Alsace. Hvid.
212,-
Husets rosévin:
Dona Florencia, Merlot, Spanien
180,-

Rødvine:

Lifili
Primitivo Di Manduria (100% Negroamaro).
208,-
Casa Silva Reserva
Cabernet Sauvignon, Chile.
222,-
Tacco Primitivo
Husets italienske rødvin.
188,-
Zinfandel, Bear Creek
Californien.
217,-
Ca’ Vendri Rispasso Superiore
Italien
251,-

Dessertvine:

Moscato D’asti
Let mousserende sød hvidvin på 5,5% til dessert. Pr. flaske.
Pr fl. 215,-
Sauternes
Pr. glas
Pr. glas 38,-
Pineau des Charentes
Chateau de Beaulon. Pr. glas
Pr. glas 38,-
Portvin
Pr. glas
Pr. glas 38,-

Diverse:

Øl
Carlsberg, Tuborg eller Classic.
31,-
Vand
Coca-Cola, Fanta, Schweppes, Cocio eller Rynkeby most.
25,-
Cognac og likør
Courvoisier, Cointreau, Kahlúa, Baileys, Grand Marnier osv.
33,-
Spiritus
Rom, vodka, gin, whisky, pernod, shots m.m.
33,-
Øl
Carlsberg, Tuborg eller Classic.
33,-
Øl
Carlsberg, Tuborg eller Classic.
33,-