Se vores forskellige buffetmenuer herunder
Hønsesalat i mild karrydressing Med ananas. | Kr. 32,- |
Dampet laks med dressing Anrettet på fad med æg, tomat, rejer og citron. | Kr. 41,- |
Ferskrøget laks Med rejer og dressing. | Kr. 43,- |
Citrusmarineret varmrøget laks (fra Kildens Rygeri) Med sauce verte | Kr. 46,- |
Røget ørred maskeret med dressing Pyntet med æg, tomat, citron og rejer. | Kr. 38,- |
Fiskefilet Med citron og remoulade. | Kr. 30,- |
Tarteletter med høns i asparges | Kr. 33,- |
Honningmelon med parmaskinke | Kr. 32,- |
Hjemmelavet tunmousse Med urtedressing, pyntet med rejer. | Kr. 33,- |
Skinkestang Med salat. | Kr. 35,- |
Lune nachos (ikke ud af huset) Med ost, grov salsa og guacamole. Kan laves vegansk. | Kr. 30,- |
Laksesalat | Kr. 33,- |
Til alle forretter medfølger hjemmebagt brød m/ smør.
Forretsdel (min. 2 dele)
Min. 20 couverter
- 3 Forretsdele -20%
- 4 Forretsdele -25%
Hotwings | Kr. 30,- |
Crisp kylling m/ aioli | Kr. 34,- |
Ristet kalkunbryst Med peberfrugt og rødløg | Kr. 35,- |
Farseret kalkunbryst i baconsvøb | Kr. 46,- |
Små frikadeller | Kr. 27,- |
Glaseret skinke | Kr. 35,- |
Krydderkam | Kr. 35,- |
Ribbensteg med rødkål | Kr. 34,- |
Mørbradbøf i champignonsauce | Kr. 39,- |
Lammeculotte | Kr. 45,- |
Braiseret kalvesteg | Kr. 47,- |
Kalvefilet | Kr. 52,- |
Oksefilet | Kr. 52,- |
Hjemmelavede plante-deller | Kr. 33,- |
- 3 Hovedretsdele -20%
- 4 Hovedretsdele -25%
- 5 Hovedretsdele -30%
Tilbehør til hovedretsbuffet
Tilbehørsdel (min. 4 dele)
Kold kartoffelsalat | Kr. 10,- |
Flødekartofler Almindelig | Kr. 12,- |
Flødekartofler Med hvidløg og soltørrede tomater | Kr. 13,- |
Tykke fritter | Kr. 11,- |
Hasselbackkartofler | Kr. 12,- |
Kartoffelbåde Med parmesan. | Kr. 11,- |
Kartoffelkroketter | Kr. 10,- |
Salatbar 10 dele + dressing | Kr. 24,- |
Bulgursalat | Kr. 14,- |
Tomatsalat m. fetaost og oliven. | Kr. 12,- |
Tzatziki (græsk salat) | Kr. 11,- |
Melonsalat | Kr. 12,- |
Mormorsalat Iceberg i flødedressing | Kr. 11,- |
Broccolisalat | Kr. 14,- |
Kold pastasalat vendt i pesto. | Kr. 12,- |
Coleslaw salat | Kr. 12,- |
Mix salat | Kr. 16,- |
Saucer
Rødvinssauce | Kr. 9,- |
Whisky sauce | Kr. 9,- |
Cognac sauce | Kr. 9,- |
Bearnaise sauce | Kr. 10,- |
Flødepaprikasauce | Kr. 10,- |
Flødepebersauce | Kr. 10,- |
Der medfølger hjemmebagt brød m/ smør.
Tilbehør (min. 4 dele)
Min. 20 couverter
- Alt er hjemmelavet
Toscapærer Varme syltede pærer overhældt med karamelglasur. Dertil creme fraiche eller flødeskum. | Kr. 35,- |
Frugttærter På mazarinbund og med marcipankant. Dertil flødeskum og creme fraiche. | Kr. 39,- |
Chokolademousse | Kr. 33,- |
Lun æblekage med creme fraiche. | Kr. 34,- |
Brownies m/ blandet frisk frugt og creme fraiche. | Kr. 34,- |
Hindbærlagkage | Kr. 33,- |
Pandekager m/ rørt is og chokoladesauce. | Kr. 40,- |
Frisk frugtsalat m/ rørt is og chokoladesauce. | Kr. 46,- |
Omelet én surprise Indbagt is. (Leveres ikke ud af huset). | Kr. 45,- |
Krattets Favoritlagkage m/ nougat og mandel. | Kr. 34,- |
Pæretærte Med creme fraiche. | Kr. 34,- |
Marengsfrugtkage (glutenfri) Marengsbund pyntet med flødeskum, frugt og bær. | Kr. 33,- |
Ostefad m/ forskellige oste. Dertil kiks. | Kr. 40,- |
Ostelagkage (cheesecake) | Kr. 36,- |
Dessertdel (min. 2 dele) – 3 dele = 20% rabat
Minimum 20 couverter
- 3 Dessertdele -20%