Buffet

Se vores forskellige buffetmenuer herunder

Dampet laks med dressing
Anrettet på fad med æg, tomat, rejer og citron.
Kr. 42,-
Ferskrøget laks
Med rejer og dressing.
Kr. 44,-
Citrusmarineret varmrøget laks fra "Kildens Rygeri"
Med sauce verte
Kr. 48,-
Røget ørred maskeret m/ dressing
Pyntet med æg, tomat, citron og rejer.
Kr. 40,-
Fiskefilet
Med citron og remoulade.
Kr. 31,-
Hjemmelavet tunmousse
Med urtedressing, pyntet med rejer.
Kr. 33,-
Frisk avocado med rejer og dressing
På salat.
Kr. 35,-
Hønsesalat i mild karrydressing
Med ananas.
Kr. 32,-
Tarteletter med høns i aspargesKr. 33,-
Skinkestang
Med salat.
Kr. 35,-
Honningmelon med parmaskinkeKr. 32,-
Tomatsalat med mozarellaKr. 32,-

Til alle forretter medfølger hjemmebagt brød og smør

Forretsdel (min. 2 dele)
Min. 20 couverter

  • 3 Forretsdele -20%
  • 4 Forretsdele -25%
SpareribsKr. 31,-
Crisp kylling
m/ aioli
Kr. 35,-
Ristet kalkunbryst
Med peberfrugt og rødløg
Kr. 37,-
Farseret kalkunbryst i baconsvøbKr. 47,-
Små frikadellerKr. 28,-
Glaseret skinkeKr. 37,-
KrydderkamKr. 38,-
Ribbensteg med rødkålKr. 36,-
Mørbradbøf i champignonsauceKr. 40,-
LammeculotteKr. 47,-
Braiseret kalvestegKr. 49,-
KalvefiletKr. 54,-
OksefiletKr. 54,-
FalaffelKr. 34,-
  • 3 Hovedretsdele -20%
  • 4 Hovedretsdele -25%
  • 5 Hovedretsdele -30%

Tilbehør til hovedretsbuffet

Tilbehørsdel (min. 4 dele)

Kold kartoffelsalatKr. 10,-
Flødekartofler alm.Kr. 14,-
Små krydderkartoflerKr. 13,-
Tykke fritterKr. 11,-
HasselbackkartoflerKr. 13,-
Kartoffelbåde
Med parmesan.
Kr. 12,-
KartoffelkroketterKr. 11,-
Salatbar
10 dele + dressing
Kr. 25,-
BulgursalatKr. 14,-
Tomatsalat
m. fetaost og oliven.
Kr. 13,-
Tzatziki (græsk salat)Kr. 12,-
MelonsalatKr. 13,-
Mormorsalat
Iceberg i flødedressing
Kr. 12,-
BroccolisalatKr. 15,-
Kold pastasalat
vendt i pesto.
Kr. 13,-
Coleslaw salatKr. 13,-
Mix salatKr. 17,-

Saucer

RødvinssauceKr. 9,-
Whisky sauceKr. 9,-
Cognac sauceKr. 9,-
Bearnaise sauceKr. 10,-
Flødepaprika sauceKr. 10,-
FlødepebersauceKr. 10,-

Der medfølger hjemmebagt brød og smør.

Tilbehør (min. 4 dele)
Min. 20 couverter

Der skal som minimum vælges 2 retter fra hovedretsdele og 4 dele fra
tilbehør, hvor 2 af dem er kartofler, for at det er en buffet.
Hvis I kun ønsker én ret, er det prislisten for festmenuer, der er gældende.

Ved valg af mere end to hovedretsdele, gives der rabat
som anført på forrige side

Toscapærer
Varme syltede pærer overhældt med karamelglasur. Dertil creme fraiche eller flødeskum.
Kr. 36,-
Frugttærter
På mazarinbund og med marcipankant. Dertil flødeskum og creme fraiche.
Kr. 40,-
ChokolademousseKr. 34,-
Lun æblekage
med creme fraiche.
Kr. 35,-
Brownies
m/ blandet frisk frugt og creme fraiche.
Kr. 35,-
HindbærlagkageKr. 34,-
Pandekager
m/ rørt is og chokoladesauce.
Kr. 41,-
Frisk frugtsalat
m/ rørt is og chokoladesauce.
Kr. 47,-
Omelet én surprise
Indbagt is. (Leveres ikke ud af huset).
Kr. 46,-
Krattets Favoritlagkage
m/ nougat og mandel.
Kr. 35,-
Pæretærte
Med creme fraiche.
Kr. 35,-
Marengsfrugtkage (glutenfri)
Marengsbund pyntet med flødeskum, frugt og bær.
Kr. 34,-
Ostefad
m/ forskellige oste. Dertil kiks.
Kr. 41,-
Ostelagkage (cheesecake)Kr. 37,-

Dessertdel (min. 2 dele) – 3 dele = 20% rabat
Minimum 20 couverter