Se vores forskellige buffetmenuer herunder
Dampet laks med dressing Anrettet på fad med æg, tomat, rejer og citron. | Kr. 42,- |
Ferskrøget laks Med rejer og dressing. | Kr. 44,- |
Citrusmarineret varmrøget laks fra "Kildens Rygeri" Med sauce verte | Kr. 48,- |
Røget ørred maskeret m/ dressing Pyntet med æg, tomat, citron og rejer. | Kr. 40,- |
Fiskefilet Med citron og remoulade. | Kr. 31,- |
Hjemmelavet tunmousse Med urtedressing, pyntet med rejer. | Kr. 33,- |
Frisk avocado med rejer og dressing På salat. | Kr. 35,- |
Hønsesalat i mild karrydressing Med ananas. | Kr. 32,- |
Tarteletter med høns i asparges | Kr. 33,- |
Skinkestang Med salat. | Kr. 35,- |
Honningmelon med parmaskinke | Kr. 32,- |
Tomatsalat med mozarella | Kr. 32,- |
Til alle forretter medfølger hjemmebagt brød og smør
Forretsdel (min. 2 dele)
Min. 20 couverter
- 3 Forretsdele -20%
- 4 Forretsdele -25%
Spareribs | Kr. 31,- |
Crisp kylling m/ aioli | Kr. 35,- |
Ristet kalkunbryst Med peberfrugt og rødløg | Kr. 37,- |
Farseret kalkunbryst i baconsvøb | Kr. 47,- |
Små frikadeller | Kr. 28,- |
Glaseret skinke | Kr. 37,- |
Krydderkam | Kr. 38,- |
Ribbensteg med rødkål | Kr. 36,- |
Mørbradbøf i champignonsauce | Kr. 40,- |
Lammeculotte | Kr. 47,- |
Braiseret kalvesteg | Kr. 49,- |
Kalvefilet | Kr. 54,- |
Oksefilet | Kr. 54,- |
Falaffel | Kr. 34,- |
- 3 Hovedretsdele -20%
- 4 Hovedretsdele -25%
- 5 Hovedretsdele -30%
Tilbehør til hovedretsbuffet
Tilbehørsdel (min. 4 dele)
Kold kartoffelsalat | Kr. 10,- |
Flødekartofler alm. | Kr. 14,- |
Små krydderkartofler | Kr. 13,- |
Tykke fritter | Kr. 11,- |
Hasselbackkartofler | Kr. 13,- |
Kartoffelbåde Med parmesan. | Kr. 12,- |
Kartoffelkroketter | Kr. 11,- |
Salatbar 10 dele + dressing | Kr. 25,- |
Bulgursalat | Kr. 14,- |
Tomatsalat m. fetaost og oliven. | Kr. 13,- |
Tzatziki (græsk salat) | Kr. 12,- |
Melonsalat | Kr. 13,- |
Mormorsalat Iceberg i flødedressing | Kr. 12,- |
Broccolisalat | Kr. 15,- |
Kold pastasalat vendt i pesto. | Kr. 13,- |
Coleslaw salat | Kr. 13,- |
Mix salat | Kr. 17,- |
Saucer
Rødvinssauce | Kr. 9,- |
Whisky sauce | Kr. 9,- |
Cognac sauce | Kr. 9,- |
Bearnaise sauce | Kr. 10,- |
Flødepaprika sauce | Kr. 10,- |
Flødepebersauce | Kr. 10,- |
Der medfølger hjemmebagt brød og smør.
Tilbehør (min. 4 dele)
Min. 20 couverter
Der skal som minimum vælges 2 retter fra hovedretsdele og 4 dele fra
tilbehør, hvor 2 af dem er kartofler, for at det er en buffet.
Hvis I kun ønsker én ret, er det prislisten for festmenuer, der er gældende.
Ved valg af mere end to hovedretsdele, gives der rabat
som anført på forrige side
Toscapærer Varme syltede pærer overhældt med karamelglasur. Dertil creme fraiche eller flødeskum. | Kr. 36,- |
Frugttærter På mazarinbund og med marcipankant. Dertil flødeskum og creme fraiche. | Kr. 40,- |
Chokolademousse | Kr. 34,- |
Lun æblekage med creme fraiche. | Kr. 35,- |
Brownies m/ blandet frisk frugt og creme fraiche. | Kr. 35,- |
Hindbærlagkage | Kr. 34,- |
Pandekager m/ rørt is og chokoladesauce. | Kr. 41,- |
Frisk frugtsalat m/ rørt is og chokoladesauce. | Kr. 47,- |
Omelet én surprise Indbagt is. (Leveres ikke ud af huset). | Kr. 46,- |
Krattets Favoritlagkage m/ nougat og mandel. | Kr. 35,- |
Pæretærte Med creme fraiche. | Kr. 35,- |
Marengsfrugtkage (glutenfri) Marengsbund pyntet med flødeskum, frugt og bær. | Kr. 34,- |
Ostefad m/ forskellige oste. Dertil kiks. | Kr. 41,- |
Ostelagkage (cheesecake) | Kr. 37,- |
Dessertdel (min. 2 dele) – 3 dele = 20% rabat
Minimum 20 couverter