standard-title Det sker på Skivum Krat

Det sker på Skivum Krat

Loading…

»DEN STORE« JULEFROKOST (i huset)

Lørdag d. 14. december kl. 18.30-01.00 – UDSOLGT

FØRST SERVERES:

Marinerede sild med karrysalat, æg og tomater.
Fiskefilet med citron og remoulade.

DEREFTER KÆMPE JULEBUFFET MED:

Varmrøget laks med asparges og rejedressing
Lakseside med rejer og urtedressing
Skinkestang
Julepostej med bacon og ristede champignon
Sylte med rødbeder
Blodpølse med sirup og æblemos
Tartelet med høns i asparges
Helstegt andebryst med svesker
Grønlangkål og brunede kartofler med:
Glaseret skinke, flæsk og julemedister
Indbagt svinemørbrad med rodfrugt
Flæskesteg med rødkål
Små frikadeller med stuvet hvidkål

TIL SIDST SERVERES DER:

Ris à la mandé med kirsebærsauce.

Pris pr. couvert 275,-

Denne aften er der musikalsk underholdning ved RONALD LUND.

Bordreservation på tlf. 98666134

JULEFROKOST UD AF HUSET

GRUNDMODEL:

Marinerede sild med karrysalat, æg og tomater
Fiskefilet med citron og remoulade
Glaseret skinke og hjemmelavet medister med grønlangkål, brunede kartofler, sennep, rødbeder
2 Tarteletter
Ris à la mandé med kirsebærsauce

Pris pr. couvert 130,-

TILVALG:

Stegte sild:   17,-
Varmrøget laks med urtedressing:   20,-
Rejer m. ½ æg og mayonnaise:   18,-
Julepostej med bacon og champignon:   12,-
Sylte med rødbeder:   12,-
Blodpølse med sirup og æblemos:   13,-
Kold kogt flæsk:   12,-    
Flæskesteg med rødkål og svesker:   20,-
Helstegt andebryst med rødkålssalat:   28,-    
Mørbradbøf a la creme med surt:   24,-
Små frikadeller med stuvet hvidkål:     16,-
2 slag ost med forskellige kiks:   26,-
Brød og smør:   10,-

Priser gældende for 2019

Boestilling på tlf. 98666134

JULEMENU

»UD AF HUSET«

Tirsdag d. 24. december

Andesteg m. hvide og brunede kartofler, sauce, rødkål, franske kartofler, tyttebær og asier

Ris a la mande med kirsebærsauce

Afhentningspris: 165,- pr. couvert

Julemenuen skal afhentes d. 24. imellem 13.00 og 14.00

NYTÅRSMENU

»UD AF HUSET«

FORRET:

Fiske-tallerken: Lakseroulade, varmrøget laks og 1/2 æg med håndpillede rejer og sauce verde

Tapas-tallerken: Spansk/italiensk inspireret tallerken med pølser, skinke, feta, oliven, pesto osv.

Der medfølger hjemmebagt brød til forretterne

HOVEDRET:

Oksesteak (2 eller 3 Steaks af 100 g)

Tilbehør: Kartoffeltårn med krydderurter, fyldt tomat, løg-symfoni, sprød vintersalat og svampesauce

DESSERT:

Chokoladekage
Pistacie/mazarin kage
Ægte vanilje is
Frisk frugt og coullis

2 retter – pr. couvert 220,-
2 retter med 3 steaks – pr. couvert 250,-

3 retter – pr. couvert 275,-
3 retter med 3 steaks – pr. couvert 305,-

Der medfølger vejledning/instruktion i opvarmning.
Nytårsmenuen afhentes ellem 14.00 og 15.00.