Det sker

Mors Dag

Søndag d. 11. Maj

Vi åbner kl 12.00.

Kæmpe frokostbuffet kr. 245,- kr.

Påskebrunch

Søndag d. 20. April. Påskedag

Vi åbner kl. 10.00

Stor brunchbuffet med kaffe og Juice kr. 220,- kr.

Pinsemorgen & 2. pinsedag

Søndag 8. Juni
Mandag 9. Juni

Kom til kæmpe Pinsebrunch

Vi åbner kl. 10.00

Stor brunchbuffet med kaffe og Juice kr. 220,- kr.

Æbleskiveaften

Torsdag 21. August

Torsdag 4. September
Torsdag 18. September
Torsdag 25. September

Torsdag 2. Oktober
Torsdag 9. Oktober

Kom unge som gamle og oplev den gamle tradition, som ingen ved hvornår startede.

Fra kl. 19.30 serveres der kaffe/te med hjemmebagte æbleskiver 75,-

Der er også mulighed for spise fra kl. 18.00

  • Stegt flæsk med kartofler og persillesovs – 115 kr.
  • Wienersnitzel af kalvekød – 170,- kr
  • Stegte ål med flødest. Kartofler og surt – 285,- kr.
  • Kaffe/skiver ovenpå – 55,- kr.

Bordbestilling nødvendigt – ring 98666134

Mortensaften

Søndag 9. November
Mandag 10. November

Begge dage kl. 18.00

Julefrokost ud af huset

Grundmodel:

  • Marinerede sild med karrysalat, æg og tomater.
  • Fiskefilet med citron og remoulade
  • Glaseret skinke og hjemmelavet medister med Grønlangkål, brunede kartofler, sennep, rødbeder
  • 2 Tarteletter
  • Ris à la mandé med kirsebærsauce

  Pris kun 164,- kr.

Tilvalg:

  • Stegte sild – 19,-
  • Kryddersild med løg og capers – 17,-
  • Kildens varmrøget laks med sauce verde – 29,-
  • Rejer m. ½ æg og mayonnaise – 21,-
  • Julepostej med bacon og champignon – 15,-
  • Sylte med rødbeder – 15,-
  • Kold kogt flæsk – 15,-
  • Ribbensteg med rødkål og svesker – 26,-
  • Helstegt andebryst med rødkålssalat – 35,-
  • Mørbradbøf a la creme med surt – 30,-
  • Små frikadeller med stuvet hvidkål – 23,-
  • 2 slag ost med forskellige kiks – 34,-
  • Brød og smør – 14,-

Den store Julefrokost

Lørdag d. 22. November

kl 18.30

Juleaftensmenu ud af huset

Tirsdag 24. december

Gør juleaften lettere og hent menuen i Skivum Krat

Andesteg med brunede kartofler,
rødkål, asier og tyttebær.
Franske og hvide kartofler og sovs.
Ris a la mande med kirsebærsovs

Pr. couvert:

Pris kun 235,- kr

(Juleaften-menu bestilles senest den 20/12)
Menu juleaften afhentes 24/12 mellem kl. 14.00-15.00

Nytårsmenu ud af huset

Vi laver en speciel luksusmenu til afhentning
Skal bestilles senest 27/12.

Forret:

Fiskeetallerken bestående af:
Varmrøget laks og lakserilette
Rejer og sauce verde
Anrettet på sprød salatbund

Eller

Seranoskinke m. pommes røsti
Anrettet på sprød salatbund
Med oliven, feta og sauce verde

Hovedret:

Steak af oksefilet
Med små krydderkartofler og rødvinsflødesauce
Dertil paneret blomkål.
Rodfrugtblanding , permasan og hvidløg
Coleslaw salat

Dessert tallerken:

Hvid brownie*
Hindbær/brombær mussekage
Rørt vaniljeis
Mangopure og frugtpynt

2 retter pr. couvert: 300,- kr.

3 retter pr couvert: 375,- kr.

Ring og bestil menuer på 98666134

Der medfølger udførlig vejledning.
Forret og dessert kommer færdiganrettet på tallerken!
(Nytårsaften-menu bestilles senest den 28/12)

Menü nytår afhentes 31/12
mellem kl. 14.00 og 16.00