standard-title Det sker på Skivum Krat

Det sker på Skivum Krat

Loading…

JULEFROKOST UD AF HUSET

GRUNDMODEL:

Marinerede sild med karrysalat, æg og tomater
Fiskefilet med citron og remoulade
Glaseret skinke og hjemmelavet medister med grønlangkål, brunede kartofler, sennep, rødbeder
2 Tarteletter
Ris à la mandé med kirsebærsauce

Pris pr. couvert 130,-

TILVALG:

Stegte sild:   17,-
Varmrøget laks med urtedressing:   20,-
Rejer m. ½ æg og mayonnaise:   18,-
Julepostej med bacon og champignon:   12,-
Sylte med rødbeder:   12,-
Blodpølse med sirup og æblemos:   13,-
Kold kogt flæsk:   12,-    
Flæskesteg med rødkål og svesker:   20,-
Helstegt andebryst med rødkålssalat:   28,-    
Mørbradbøf a la creme med surt:   24,-
Små frikadeller med stuvet hvidkål:     16,-
2 slag ost med forskellige kiks:   26,-
Brød og smør:   10,-

Priser gældende for 2019

Bestilling på tlf. 98666134

»DEN STORE« JULEFROKOST (i huset)

Lørdag d. 14. december kl. 18.30-01.00 – UDSOLGT

FØRST SERVERES:

Marinerede sild med karrysalat, æg og tomater.
Fiskefilet med citron og remoulade.

DEREFTER KÆMPE JULEBUFFET MED:

Varmrøget laks med asparges og rejedressing
Lakseside med rejer og urtedressing
Skinkestang
Julepostej med bacon og ristede champignon
Sylte med rødbeder
Blodpølse med sirup og æblemos
Tartelet med høns i asparges
Helstegt andebryst med svesker
Grønlangkål og brunede kartofler med:
Glaseret skinke, flæsk og julemedister
Indbagt svinemørbrad med rodfrugt
Flæskesteg med rødkål
Små frikadeller med stuvet hvidkål

TIL SIDST SERVERES DER:

Ris à la mandé med kirsebærsauce.

Pris pr. couvert 275,-

Denne aften er der musikalsk underholdning ved RONALD LUND.

Bordreservation på tlf. 98666134

JULEMENU

»UD AF HUSET«

Tirsdag d. 24. december

Andesteg m. hvide og brunede kartofler, sauce, rødkål, franske kartofler, tyttebær og asier

Ris a la mande med kirsebærsauce

Afhentningspris: 165,- pr. couvert

Julemenuen skal afhentes d. 24. imellem 13.00 og 14.00

NYTÅRSMENU

»UD AF HUSET«

FORRET:

Vælg mellem

Fiske-tallerken: Lakseroulade, varmrøget laks og 1/2 æg med håndpillede rejer og sauce verde

eller

Tapas-tallerken: Spansk/italiensk inspireret tallerken med pølser, skinke, feta, oliven, pesto osv.

Der medfølger hjemmebagt brød til forretterne

HOVEDRET:

Oksesteak (2 eller 3 Steaks af 100 g)

Tilbehør: Kartoffeltårn med krydderurter, fyldt tomat, løg-symfoni, sprød vintersalat og svampesauce

DESSERT:

Desserttallerken bestående af
· Chokoladekage
· Pistacie/mazarin kage
· Ægte vanilje is
· Frisk frugt og coullis

Forret og dessert kommer færdiganrettet på tallerken lige til at sætte på bordet

2 retter – pr. couvert 220,-
2 retter med 3 steaks – pr. couvert 250,-

3 retter – pr. couvert 275,-
3 retter med 3 steaks – pr. couvert 305,-

Der medfølger vejledning/instruktion i opvarmning.
Nytårsmenuen afhentes mellem 14.00 og 15.00.