Påskebrunch
Søndag 31. marts
Mors Dag
Søndag 12. maj
Vi åbner kl. 12.00
Pinsemorgen & 2. pinsedag
Søndag 19. maj
Mandag 20. maj
Vi åbner kl. 9.30
Æbleskiveaften
Kom unge som gamle til Hyggeaften / æbleskiveaften med musik følgende torsdage:
Torsdag 22. august
Torsdag 5. september,
Torsdag 19. september
Torsdag 26. september
Torsdag 3. oktober
Torsdag 10. oktober
Kom ung som gammel og oplev den gamle tradition, som ingen ved hvornår startede.
Fra kl. 19.30 serveres der ka e/te med hjemmebagte æbleskiver
75,- kr
Der er også mulighed for spise fra 18.00
Her kan I vælge mellem
- Stegt flæsk med kartofler og persillesauce – 113,- kr.
- Wienerschnitzel af kalvekød – 165,- kr,
- Stegte ål med fl ødest. kartofl er og surt – 280,- kr.
- Hvis I vil have kaffe/skiver ovenpå, kan dette fåes for kun- 50,- kr.
Bordbestilling nødvendig – ring på (+45) 98 66 61 34.
Juleaftensmenu ud af huset
Tirsdag 24. december
Gør juleaften lettere og hent menuen i Skivum Krat
Andesteg med brunede kartofler,
rødkål, asier og tyttebær.
Franske og hvide kartofler og sovs.
Ris a la mande med kirsebærsovs
Pr. couvert:
Pris kun 235,- kr
(Juleaften-menu bestilles senest den 20/12)
Menu juleaften afhentes 24/12 mellem kl. 14.00-15.00
Den store Julefrokost
Fredag d. 29. November
Nu må det være tiltrængt med en kæmpe julefrokost efter 3 år
Først serveres der:
- Marinerede sild med karrysalat, æg og tomat
- Fiskefilet med citron og remoulade
Derefter kæmpe julebuffet med:
- Varmrøget laks med sauce verde
- Hel lakseside med rejer og urtedressing
- Skinkestang
- Julepostej med bacon og ristede svampe
- Sylte og rødbeder
- Blodpølse med sirup og æblemos
- Tarteletter med høns i asparges
- Helstegt andebryst med svesker
- Grønlangkål og brunede kartofler
- Glaseret skinke, flæsk og julemedister
- Mørbradbøf i flødesauce med surt
- Flæskesteg med rødkål
- Frikadeller med stuvet hvidkål
Til dessert:
- Ris a la mandé med kirsebærsauce
310,- kr.
Musik ved Hollers
Bordbestilling (+45) 98 66 61 34
Julefrokost ud af huset
Grundmodel:
- Marinerede sild med karrysalat, æg og tomater.
- Fiskefilet med citron og remoulade
- Glaseret skinke og hjemmelavet medister med
- Grønlangkål, brunede kartofler, sennep, rødbeder
- 2 Tarteletter
- Ris à la mandé med kirsebærsauce
Pris kun 158,- kr.
Tilvalg:
- Stegte sild – 18,-
- Kryddersild med løg og capers – 16,-
- Varmrøget laks med rejedressing – 28,-
- Rejer m. ½ æg og mayonnaise – 21,-
- Julepostej med bacon og champignon – 14,-
- Sylte med rødbeder – 14,-
- Kold kogt flæsk – 14,-
- Ribbensteg med rødkål og svesker – 25,-
- Helstegt andebryst med rødkålssalat – 33,-
- Mørbradbøf a la creme med surt – 28,-
- Små frikadeller med stuvet hvidkål – 22,-
- 2 slag ost med forskellige kiks – 33,-
- Brød og smør – 14,-
Mortensaften
Søndag 10. november
Tradition tro holder Skivum Krat igen i år fast i den gamle tradition
Aftenens menu
- Helstegt And med hvide, brunede og franske kartofler
- Sauce, rødkål og æble/svesker samt tyttebær
198,- kr
Ovenpå har i mulighed med alt til den søde tand
- Kæmpe Ta-selv bord med 18 forskellige desserter
85,- kr.
Bordbestilling nødvendig (+45) 98 66 61 34.
Nytårsmenu ud af huset
Vi laver en speciel luksusmenu til afhentning
Skal bestilles senest 27/12.
Forret:
Fisketallerken: Varmrøget laks, Laksesalat og
rejer på salatbund med citron og sauce verde.
Eller:
Kyllingeterrin med sprød bacon og sauce verde
Hovedret:
250 g steak af oksefilet med knust kartoffel
med smør, hvidløg og parmasan ost.
Ovnbagte rodfrugt med timian. Fyldt bagt tomat.
Dertil sprød vintersalat og flødesauce.
Dessert tallerken:
Rørt is, chokolade kage, moussekage, frugt og
collis.
2 retter pr. couvert: 285,- kr.
3 retter pr couvert: 355,- kr.
Ring og bestil menuer på 98666134
Der medfølger udførlig vejledning.
Forret og dessert kommer færdiganrettet på tallerken!
(Nytårsaften-menu bestilles senest den 28/12)
Menü nytår afhentes 31/12
mellem kl. 14.00 og 16.00