standard-title Det sker på Skivum Krat

Det sker på Skivum Krat

Loading…

ÆBLESKIVEAFTEN

Torsdag d. 3. oktober

Fra kl. 19.30 serveres der kaffe/te med hjemmebagte æbleskiver

KUN KR. 65,-

Desuden: For dem der vil spise, serveres der mod bestilling fra kl. 18.00:

Stegt flæsk 95,00
Wienerschnitzel 120,00
Stegte ål 225,00

Hvis I vil have kaffe/skiver ovenpå kan dette fåes for KUN KR. 35,-

Ring og reserver bord på tlf. 98 66 61 34

MORTENS AFTEN

Søndag d. 10. november

Aftenens menu består af ANDESTEG med tilbehør
PR. COUVERT KR. 145,-

Efter andestegen er der mulighed for lidt til den søde tand:

DET STORE TA’ SELV DESSERT-BORD
PR. COUVERT KR. 75,-

Denne aften er der musikalsk underholdning ved Leif Tolborg.

Husk at bestille bord på tlf. 98 66 61 34

»DEN STORE« JULEFROKOST (i huset)

Lørdag d. 14. december kl. 18.30-01.00

FØRST SERVERES:

Marinerede sild med karrysalat, æg og tomater.
Fiskefilet med citron og remoulade.

DEREFTER KÆMPE JULEBUFFET MED:

Varmrøget laks med asparges og rejedressing
Lakseside med rejer og urtedressing
Skinkestang
Julepostej med bacon og ristede champignon
Sylte med rødbeder
Blodpølse med sirup og æblemos
Tartelet med høns i asparges
Helstegt andebryst med svesker
Grønlangkål og brunede kartofler med:
Glaseret skinke, flæsk og julemedister
Indbagt svinemørbrad med rodfrugt
Flæskesteg med rødkål
Små frikadeller med stuvet hvidkål

TIL SIDST SERVERES DER:

Ris à la mandé med kirsebærsauce.

Pris pr. couvert 275,-

Denne aften er der musikalsk underholdning ved RONALD LUND.

Bordreservation på tlf. 98666134

JULEFROKOST UD AF HUSET

GRUNDMODEL:

Marinerede sild med karrysalat, æg og tomater
Fiskefilet med citron og remoulade
Glaseret skinke og hjemmelavet medister med grønlangkål, brunede kartofler, sennep, rødbeder
2 Tarteletter
Ris à la mandé med kirsebærsauce

Pris pr. couvert 130,-

TILVALG:

Stegte sild:   17,-
Varmrøget laks med urtedressing:   20,-
Rejer m. ½ æg og mayonnaise:   18,-
Julepostej med bacon og champignon:   12,-
Sylte med rødbeder:   12,-
Blodpølse med sirup og æblemos:   13,-
Kold kogt flæsk:   12,-    
Flæskesteg med rødkål og svesker:   20,-
Helstegt andebryst med rødkålssalat:   28,-    
Mørbradbøf a la creme med surt:   24,-
Små frikadeller med stuvet hvidkål:     16,-
2 slag ost med forskellige kiks:   26,-
Brød og smør:   10,-

Priser gældende for 2019

Boestilling på tlf. 98666134

Tirsdag d. 24. december: JULEAFTENSMENU UD AF HUSET

Gør juleaften lettere og hent menuen i Skivum Krat.

Tirsdag d. 31. december: NYTÅRSMENU UD AF HUSET

Vi laver en speicel luksusmenu til afhentning.