standard-title Det sker på Skivum Krat

Det sker på Skivum Krat

Loading…

ÅBENT HUS

Søndag d. 29. marts

Kom og se forskellige bordopstillinger og farver.

PÅSKEBRUNCH

Søndag d. 12. april

Vi åbner kl. 10.00.

PINSEMORGEN
& 2. PINSEDAG

Søndag d. 31. maj
Mandag d. 1. juni

Vi åbner kl. 9.30.

ÆBLESKIVEAFTEN

Torsdag d. 13. august
Torsdag d. 27.  august
Torsdag d. 10. september
Torsdag d. 17. september
Torsdag d. 24. september
Torsdag d. 8. oktober

Hyggeaften med kaffe/skiver og en svingom.

Ring og reserver bord på tlf. 98 66 61 34

MORTENS AFTEN

Tirsdag d. 10. november

Aftenens menu består af ANDESTEG med tilbehør
PR. COUVERT KR. 145,-

Efter andestegen er der mulighed for lidt til den søde tand:

DET STORE TA’ SELV DESSERT-BORD
PR. COUVERT KR. 75,-

Denne aften er der musikalsk underholdning.

Husk at bestille bord på tlf. 98 66 61 34

»DEN STORE« JULEFROKOST (i huset)

Lørdag d. 12. december kl. 18.30-01.00

FØRST SERVERES:

Marinerede sild med karrysalat, æg og tomater.
Fiskefilet med citron og remoulade.

DEREFTER KÆMPE JULEBUFFET MED:

Varmrøget laks med asparges og rejedressing
Lakseside med rejer og urtedressing
Skinkestang
Julepostej med bacon og ristede champignon
Sylte med rødbeder
Blodpølse med sirup og æblemos
Tartelet med høns i asparges
Helstegt andebryst med svesker
Grønlangkål og brunede kartofler med:
Glaseret skinke, flæsk og julemedister
Indbagt svinemørbrad med rodfrugt
Flæskesteg med rødkål
Små frikadeller med stuvet hvidkål

TIL SIDST SERVERES DER:

Ris à la mandé med kirsebærsauce.

Pris pr. couvert 275,-

Denne aften er der musikalsk underholdning.

Bordreservation på tlf. 98666134

JULEMENU

»UD AF HUSET«

Torsdag d. 24. december

Andesteg m. hvide og brunede kartofler, sauce, rødkål, franske kartofler, tyttebær og asier

Ris a la mande med kirsebærsauce

Afhentningspris: 165,- pr. couvert

Julemenuen skal afhentes d. 24. imellem 13.00 og 14.00

NYTÅRSMENU

»UD AF HUSET«

Torsdag d. 31. december

FORRET:

Vælg mellem

Fiske-tallerken: Lakseroulade, varmrøget laks og 1/2 æg med håndpillede rejer og sauce verde

eller

Tapas-tallerken: Spansk/italiensk inspireret tallerken med pølser, skinke, feta, oliven, pesto osv.

Der medfølger hjemmebagt brød til forretterne

HOVEDRET:

Oksesteak (2 eller 3 Steaks af 100 g)

Tilbehør: Kartoffeltårn med krydderurter, fyldt tomat, løg-symfoni, sprød vintersalat og svampesauce

DESSERT:

Desserttallerken bestående af
· Chokoladekage
· Pistacie/mazarin kage
· Ægte vanilje is
· Frisk frugt og coullis

Forret og dessert kommer færdiganrettet på tallerken lige til at sætte på bordet

2 retter – pr. couvert 220,-
2 retter med 3 steaks – pr. couvert 250,-

3 retter – pr. couvert 275,-
3 retter med 3 steaks – pr. couvert 305,-

Der medfølger vejledning/instruktion i opvarmning.
Nytårsmenuen afhentes mellem 14.00 og 15.00.