Mors Dag
Søndag d. 11. Maj
Vi åbner kl 12.00.
Kæmpe frokostbuffet kr. 245,- kr.
Påskebrunch
Søndag d. 20. April. Påskedag
Vi åbner kl. 10.00
Stor brunchbuffet med kaffe og Juice kr. 220,- kr.
Pinsemorgen & 2. pinsedag
Søndag 8. Juni
Mandag 9. Juni
Kom til kæmpe Pinsebrunch
Vi åbner kl. 10.00
Stor brunchbuffet med kaffe og Juice kr. 220,- kr.
Æbleskiveaften
Torsdag 21. August
Torsdag 4. September
Torsdag 18. September
Torsdag 25. September
Torsdag 2. Oktober
Torsdag 9. Oktober
Kom unge som gamle og oplev den gamle tradition, som ingen ved hvornår startede.
Fra kl. 19.30 serveres der kaffe/te med hjemmebagte æbleskiver 75,-
Der er også mulighed for spise fra kl. 18.00
- Stegt flæsk med kartofler og persillesovs – 115 kr.
- Wienersnitzel af kalvekød – 170,- kr
- Stegte ål med flødest. Kartofler og surt – 285,- kr.
- Kaffe/skiver ovenpå – 55,- kr.
Bordbestilling nødvendigt – ring 98666134
Mortensaften
Søndag 9. November
Mandag 10. November
Begge dage kl. 18.00
Julefrokost ud af huset
Grundmodel:
- Marinerede sild med karrysalat, æg og tomater.
- Fiskefilet med citron og remoulade
- Glaseret skinke og hjemmelavet medister med Grønlangkål, brunede kartofler, sennep, rødbeder
- 2 Tarteletter
- Ris à la mandé med kirsebærsauce
Pris kun 175,- kr.
Tilvalg:
- Stegte sild – 21,-
- Varmrøget laks med sauce verde – 31,-
- Rejer m. ½ æg og mayonnaise – 20,-
- Julepostej med bacon og champignon – 17,-
- Sylte med rødbeder – 17,-
- Kold kogt flæsk – 17,-
- Ribbensteg med rødkål og svesker – 29,-
- Mørbradbøf a la creme med surt – 33,-
- Små frikadeller med stuvet hvidkål – 26,-
- 2 slag ost med forskellige kiks – 37,-
- Brød og smør – 15,-
Julefrokosten kan også serveres i huset for min 20 kuverter
Den store Julefrokost
Lørdag d. 22. November
Juleaftensmenu ud af huset
Tirsdag 24. december
Gør juleaften lettere og hent menuen i Skivum Krat
Andesteg med brunede kartofler,
rødkål, asier og tyttebær.
Franske og hvide kartofler og sovs.
Ris a la mande med kirsebærsovs
Pr. couvert:
Pris kun 255,- kr
(Juleaften-menu bestilles senest den 20/12)
Menu juleaften afhentes 24/12 mellem kl. 14.00-15.00
Nytårsmenu ud af huset
Vi laver en speciel luksusmenu til afhentning
Skal bestilles senest 27/12.
Forret:
Fiskeetallerken bestående af:
Varmrøget laks med sauce verde
Tunmouse ned rejer
Anrettet på sprød salatbund
Eller
Breslagla med permasan.
grønsagsterrin
Anrettet på sprød salatbund
Med oliven, feta og sauce verde
Hovedret:
Steak af oksefilet med kryddersmør
Dertil fyldt løg med bacon, ovnbagte rodfrugter og spidskålssalat
Desuden knust kartofler og flødepebersauce
Dessert tallerken:
Hvid brownie
Nøddemazerinkage
vaniljeis
Mangopure og frugtpynt
2 retter pr. couvert: 300,- kr.
3 retter pr couvert: 375,- kr.
Ring og bestil menuer på 98666134
Der medfølger udførlig vejledning.
Forret og dessert kommer færdiganrettet på tallerken!
(Nytårsaften-menu bestilles senest den 28/12)
Menü nytår afhentes 31/12
mellem kl. 14.00 og 16.00