standard-title Forretter

Forretter

Loading…

Hønsesalat i mild karrydressing med ananas og bacon

Serveres med hjemmebagte flûtes.
Kr. 52,-

Butterdejsskal med hønsekød i asparges

Kr. 53,-

Dampet og stegt rødspættefilet med rejer

Dertil sauce hollandaise og hjemmebagte fleurons.
Kr. 58,-

Halv røget ørred

Med flødestuvet spinat og flûtes.
Kr. 63,-

Rejecocktail

Med hjemmebagte flûtes.
Kr. 64,-

Tunmousse med rejer, salat og urtedressing

Dertil hjemmebagt brød.
Kr. 59,-

Varmrøget laks m/ pillerejer (fra Kildens Rygeri)

På sprød salatbund med sauce verte.
Kr. 68,-

Bresaola

Med parmesanolst på frisk salatbund. Dertil hjemmebagt brød.
Kr. 62,-

Tapas-tallerken med spanske specialiteter

Dertil hjemmebagte flûtes.
Kr. 82,-

Indbagt laks

Laks med smørdampet spinat indbagt i butterdej. Serveres med rejer, citron og sauce hollandaise.
Kr. 67,-

Fiskeruller med fyld af laksesoufflé

Anrettet på rodfrugtbund. Dertil hjemmebagt brød
Kr. 69,-