standard-title
Hovedretter
Hovedretter
Hovedretter
Loading…
Gammeldags flæskesteg med sprøde flæskesvær og hjemmelavet medister
med kartofler og sauce, brunede kartofler, franske kartofler, rødkål og surt.
Kr. 91,-
Fyldt svinekam med hjemmelavet flæskesvær
Med kartofler og skysauce samt gulerødder, broccoli, ristede champignon, pommes croquettes og tyttebær.
Kr. 100,-
Svinekam stegt som vildt med kartofler og vildtsauce
samt blomkål, smørstegte timiangulerødder, franske ærter, Waldorf-salat, tyttebær og pommes croquettes.
Kr. 107,-
Barbecuemarineret svinekam
Med fyldt tomat, paneret blomkål, løgsymfoni, sauce bearnaise samt krydderkartofler med parmesan.
Kr. 97,-
Grydestegt kalvesteg med persillefyld
Dertil gulerødder, honningstegte rødløg, ristede champignon, tyttebær, kartofler og skysauce.
Kr. 112,-
Indbagt svinemørbrad med baconsvøb (Gis i gris i gris)
Med pommes rissoles og mild cognacsauce. Dertil paneret blomkål, timianstegte gulerødder, mormorsalat og tyttebær.
Kr. 111,-
Kalvefilet
Med små persillevendte kartofler og cognacsauce. Ristede rodfrugter, rødvinsglaserede perleløg og bønner i baconsvøb.
Kr. 127,-
Kalvefilet stegt som vildt
Med kartofler og vildtsauce samt løgterrin, timiangulerødder, franske ærter, Waldorfsalat, tyttebær og pommes croquettes.
Kr. 131,-
Rosastegt oksefilet
Paprikaristede svampe, broccoli, fyldt tomat og små krydder-kartofler samt coleslawsalat. Dertil flødepebersauce.
Kr. 134,-
Oksemørbrad
Med fyldt salatløg, broccoli, knust kartoffel, gulerodsterrin og flødesauce.
Kr. 170,-
Vildsvinefilet med fyld af baconfars
Med kartoffeltårn og svampeflødesauce samt tyttebær. Dertil bønner stegt med bacon, gulerødder, honningristede rødløg og Waldorf-salat.
Kr. 145,-
Krondyrfilet
Med hvide og brunede kartofler og vildtsauce. Dertil smørdampede rodfrugter m. timian, honningristede nødder og druer samt tyttebær og waldorf-salat.
Kr. 160,-
Find Skivum Krat
Restaurant Skivum Krat
v/ Gitte og Claus Fischer
Kratvej 10
9240 Nibe
Tlf.: 9866 6134
E-mail: skivumkrat@mail.dk