standard-title Hovedretter

Hovedretter

Loading…

Gammeldags flæskesteg med sprøde flæskesvær og hjemmelavet medister

med kartofler og sauce, brunede kartofler, franske kartofler, rødkål og surt.
Kr. 91,-

Fyldt svinekam med hjemmelavet flæskesvær

Med kartofler og skysauce samt gulerødder, broccoli, ristede champignon, pommes croquettes og tyttebær.
Kr. 100,-

Svinekam stegt som vildt med kartofler og vildtsauce

samt blomkål, smørstegte timiangulerødder, franske ærter, Waldorf-salat, tyttebær og pommes croquettes.
Kr. 107,-

Barbecuemarineret svinekam

Med fyldt tomat, paneret blomkål, løgsymfoni, sauce bearnaise samt krydderkartofler med parmesan.
Kr. 97,-

Grydestegt kalvesteg med persillefyld

Dertil gulerødder, honningstegte rødløg, ristede champignon, tyttebær, kartofler og skysauce.
Kr. 112,-

Indbagt svinemørbrad med baconsvøb (Gis i gris i gris)

Med pommes rissoles og mild cognacsauce. Dertil paneret blomkål, timianstegte gulerødder, mormorsalat og tyttebær.
Kr. 111,-

Kalvefilet

Med små persillevendte kartofler og cognacsauce. Ristede rodfrugter, rødvinsglaserede perleløg og bønner i baconsvøb.
Kr. 127,-

Kalvefilet stegt som vildt

Med kartofler og vildtsauce samt løgterrin, timiangulerødder, franske ærter, Waldorfsalat, tyttebær og pommes croquettes.
Kr. 131,-

Rosastegt oksefilet

Paprikaristede svampe, broccoli, fyldt tomat og små krydder-kartofler samt coleslawsalat. Dertil flødepebersauce.
Kr. 134,-

Oksemørbrad

Med fyldt salatløg, broccoli, knust kartoffel, gulerodsterrin og flødesauce.
Kr. 170,-

Vildsvinefilet med fyld af baconfars

Med kartoffeltårn og svampeflødesauce samt tyttebær. Dertil bønner stegt med bacon, gulerødder, honningristede rødløg og Waldorf-salat.
Kr. 145,-

Krondyrfilet

Med hvide og brunede kartofler og vildtsauce. Dertil smørdampede rodfrugter m. timian, honningristede nødder og druer samt tyttebær og waldorf-salat.
Kr. 160,-