standard-title Hovedretter

Hovedretter

Loading…

Gammeldags flæskesteg med sprøde flæskesvær og hjemmelavet medister

Med kartofler og sauce, brunede kartofler, franske kartofler, rødkål og surt.
Kr. 94,-

Fyldt svinekam med hjemmelavet flæskesvær

Med kartofler og skysauce samt gulerødder, broccoli, ristede champignon, pommes croquettes og tyttebær.
Kr. 104,-

Svinekam stegt som vildt med kartofler og vildtsauce

Samt blomkål, timiangulerødder, franske ærter, Waldorf-salat, tyttebær og pommes croquettes.
Kr. 111,-

Barbecuemarineret svinekam

1/2 bagte tomater med krydderier, paneret blomkål, bønner med bacon. Dertil krydrede kartoffelbåde og paprika flødesauce.
Kr. 101,-

Indbagt svinemørbrad med baconsvøb (Gris i gris i gris)

Med fyldt tomat, paneret blomkål og løgsymfoni. Sauce bearnaise samt krydderkartofler med parmesan.
Kr. 115,-

Grydestegt kalvesteg med persillefyld

Dertil gulerødder, glacerede perleløg, ærter med bacon, tyttebær, kartofler og skysauce.
Kr. 117,-

Kalvefilet

Med små persillevendte kartofler og cognacsauce. Ristede rodfrugter, rødvinsglaserede perleløg og bønner i baconsvøb.
Kr. 132,-

Kalvefilet stegt som vildt

Med kartofler og vildtsauce samt løgterrin, timiangulerødder, franske ærter, Waldorfsalat, tyttebær og pommes croquettes.
Kr. 137,-

Rosastegt oksefilet

Med paprikaristede svampe, broccoli, fyldt tomat og små knuste kartofler samt coleslaw-salat. Dertil flødepebersauce.
Kr. 139,-

Oksemørbrad

Med fyldt salatløg, broccoli, gulerodsterrin. Dertil knuste kartofler og flødesauce.
Kr. 174,-

Indbagt vildsvinefilet

Med kartoffeltårn og svampeflødesauce samt tyttebær. Dertil bønner i baconsvøb, gulerødder, honningristede rødløg og Waldorf-salat og tyttebær.
Kr. 151,-

Krondyrfilet

Med hvide og brunede kartofler samt vildtsauce. Desuden ovnbagte rodfrugter, smørstegte nødder, druer og kantareller samt tyttebær og vildtsalat.
Kr. 170,-