standard-title Hovedretter

Hovedretter

Loading…

Gammeldags flæskesteg og hjemmelavet medister

med kartofler og sauce, brunede kartofler, franske kartofler, rødkål og surt.
Kr. 89,-

Fyldt svinekam med hjemmelavet flæskesvær

Med kartofler og skysauce samt gulerødder, broccoli, ristede champignon, pommes croquettes og tyttebær.
Kr. 98,-

Svinekam stegt som vildt med kartofler og vildtsauce

samt blomkål, smørstegte timiangulerødder, franske ærter, Waldorf-salat, tyttebær og pommes croquettes.
Kr. 105,-

Honningglaceret festskinke

Med fyldt tomat, paneret blomkål, bønner med bacon. Dertil krydderkartofler og paprika flødesauce.
Kr. 95,-

Grydestegt kalvesteg med persillefyld

Dertil gulerødder, honningstegte rødløg, ristede champignon, tyttebær, kartofler og skysauce.
Kr. 109,-

Indbagt svinemørbrad med baconsvøb (Gis i gris i gris)

Med pommes rissoles og mild cognacsauce. Dertil paneret blomkål, timianstegte gulerødder og bønner med bacon.
Kr. 109,-

Kalvefilet

Med halve krydrede bagte kartofler og cognacsauce. Smørdampede rodfrugter, rødvinsglaserede perleløg og bønner i baconsvøb.
Kr. 124,-

Kalvefilet stegt som vildt

Med kartofler og vildtsauce samt fyldte salatløg, timiangulerødder, franske ærter, Waldorfsalat, tyttebær og pommes croquettes.
Kr. 128,-

Rosastegt oksefilet

Paprikaristede svampe, broccoli, fyldt tomat og Hasselbach-kartofler samt coleslawsalat. Dertil flødepebersauce.
Kr. 131,-

Oksemørbrad indbagt i kalvesoufflé med parmaskinke

Med fyldt salatløg, broccoli, knust kartoffel og butterdejspakker m. gulerod. Dertil Pommes Rissoles og flødesauce.
Kr. 166,-

Vildsvinefilet med fyld af baconfars

Med kartoffeltårn og svampeflødes samt tyttebær. Dertil bønner stegt med bacon, gulerødder, honningristede rødløg og Waldorfsalat.
Kr. 142,-

Krondyrfilet

Med hvide og brunede kartofler og vildtsauce. Dertil smørdampede rodfrugter m. timian, honningristede nødder og druer samt tyttebær og waldorfsalat.
Kr. 149,-