standard-title Hovedretter

Hovedretter

Loading…

Gammeldags flæskesteg med sprøde flæskesvær og hjemmelavet medister

med kartofler og sauce, brunede kartofler, franske kartofler, rødkål og surt.
Kr. 92,-

Fyldt svinekam med hjemmelavet flæskesvær

Med kartofler og skysauce samt gulerødder, broccoli, ristede champignon, pommes croquettes og tyttebær.
Kr. 102,-

Svinekam stegt som vildt med kartofler og vildtsauce

samt blomkål, timiangulerødder, franske ærter, Waldorf-salat, tyttebær og pommes croquettes.
Kr. 109,-

Barbecuemarineret svinekam

Med små bagte tomater, paneret blomkål, bønner med bacon. Dertil krydderkartofler og paprika flødesauce.
Kr. 99,-

Indbagt svinemørbrad med baconsvøb (Gis i gris i gris)

Med fyldt tomat,paneret blomkål og løgsymfoni. Sauce bearnaise samt krydderkartofler med parmesan.
Kr. 113,-

Grydestegt kalvesteg med persillefyld

Dertil gulerødder, glacerede perleløg, ærter med bacon, tyttebær, kartofler og skysauce.
Kr. 114,-

Kalvefilet

Med små persillevendte kartofler og cognacsauce. Ristede rodfrugter, rødvinsglaserede perleløg og bønner i baconsvøb.
Kr. 129,-

Kalvefilet stegt som vildt

Med kartofler og vildtsauce samt løgterrin, timiangulerødder, franske ærter, Waldorfsalat, tyttebær og pommes croquettes.
Kr. 134,-

Rosastegt oksefilet

Med paprikaristede svampe, broccoli, fyldt tomat og små krydrede kartofler samt coleslaw-salat. Dertil flødepebersauce.
Kr. 136,-

Oksemørbrad

Med fyldt salatløg, broccoli, gulerodsterrin. Dertil knuste kartofler og flødesauce.
Kr. 171,-

Indbagt vildsvinefilet

Med kartoffeltårn og svampeflødesauce samt tyttebær. Dertil bønner i baconsvøb, gulerødder, honningristede rødløg og Waldorf-salat.
Kr. 147,-

Krondyrfilet

Med hvide og brunede kartofler og vildtsauce. Desuden smørstegte rodfrugter, honningristede nødder og druer samt bagte hvidløg. Dertil tyttebær og waldorf-salat.
Kr. 163,-