standard-title
Hovedretsbuffet
Der skal som minimum vælges 2 dele fra hovedretter og 4 dele fra tilbehør.
Hvis I kun ønsker én ret, er det prislisten for festmenuer, der er gældende.
Hovedretsbuffet
Der skal som minimum vælges 2 dele fra hovedretter og 4 dele fra tilbehør.
Hvis I kun ønsker én ret, er det prislisten for festmenuer, der er gældende.
Hovedretsbuffet
Der skal som minimum vælges 2 dele fra hovedretter og 4 dele fra tilbehør.
Hvis I kun ønsker én ret, er det prislisten for festmenuer, der er gældende.
Loading…
Hotwings
Kr. 26,-
Crisp kylling m. aioli
Kr. 30,-
Ristet kalkunbryst
Med peberfrugt og rødløg
Kr. 31,-
Farseret kalkunbryst i baconsvøb
Kr. 42,-
Små frikadeller
Kr. 23,-
Glaseret skinke
Kr. 31,-
Krydderkam
Kr. 31,-
Ribbensteg med rødkål
Kr. 29,-
Mørbradbøf i champignonsauce
Kr. 35,-
Lammeculotte
Kr. 40,-
Braiseret kalvesteg
Kr. 42,-
Kalvefilet
Kr. 47,-
Oksefilet
Kr. 46,-
Hjemmelavede plante-deller
Kr. 29,-
Tilbehør til hovedretsbuffet
Tilbehørsdel (min. 4 dele)
Kold kartoffelsalat
Kr. 9,-
Flødekartofler
Almindelig
Kr. 11,-
Flødekartofler
Med hvidløg og soltørrede tomater
Kr. 12,-
Tykke fritter
Kr. 10,-
Hasselbackkartofler
Kr. 11,-
Kartoffelbåde
Med parmesan.
Kr. 10,-
Kartoffelkroketter
Kr. 9,-
Salatbar
10 dele + dressing.
Kr. 23,-
Bulgursalat
Kr. 13,-
Tomatsalat
m. fetaost og oliven.
Kr. 11,-
Tzatziki (græsk salat)
Kr. 10,-
Melonsalat
Kr. 11,-
Mormorsalat
Iceberg i flødedressing
Kr. 10,-
Broccolisalat
Kr. 13,-
Kold pastasalat
vendt i pesto.
Kr. 11,-
Coleslaw salat
Kr. 11,-
Mix salat
Kr. 15,-
Saucer:
Rødvinssauce
Kr. 8,-
Whisky sauce
Kr. 8,-
Cognac sauce
Kr. 8,-
Bearnaise sauce
Kr. 9,-
Fløde-paprikasauce
Kr. 9,-
Fløde-pebersauce
Kr. 9,-
Der medfølger hjemmebagt brød m/ smør.
Alt er hjemmelavet!
Find Skivum Krat
Restaurant Skivum Krat
v/ Gitte og Claus Fischer
Kratvej 10
9240 Nibe
Tlf.: 9866 6134
E-mail: skivumkrat@mail.dk