Arrangementer

Juleaften som Take-Away

Gør juleaften mindre stressende – hent anden og desserten i Skivum Krat

Hovedret:

Andesteg med brunede kartofler, rødkål, asier og tyttebær.
Franske og hvide kartofler og sovs.

Dessert:

Ris a la mande med kirsebærsovs

Pris kun 220,- kr

Menü afhentes mellem 14.00 og 15.00
Der medfølger udførlig vejledning i opvarmning til om aftenen.
(Juleaften-menu bestilles senest den 20/12)

Den store Julefrokost

Lørdag 10. December 18.30 – 01.00

Nu må det være tiltrængt med en kæmpe julefrokost efter 3 år

Først serveres der:

  • Marinerede sild med karrysalat, æg og tomat
  • Fiskefilet med citron og remoulade

Derefter kæmpe julebuffet med:

  • Varmrøget laks med sauce verde
  • Hel lakseside med rejer og urtedressing
  • Skinkestang
  • Julepostej med bacon og ristede svampe
  • Sylte og rødbeder
  • Blodpølse med sirup og æblemos
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Helstegt andebryst med svesker
  • Grønlangkål og brunede kartofler
  • Glaseret skinke, flæsk og julemedister
  • Mørbradbøf i flødesauce med surt
  • Flæskesteg med rødkål
  • Frikadeller med stuvet hvidkål

Til dessert:

  • Ris a la mandé med kirsebærsauce

295,- kr.

Musik ved Ronald Lund
Bordbestilling (+45) 98 66 61 34

Julefrokost ud af huset

Grundmodel:

  • Marinerede sild med karrysalat, æg og tomater.
  • Fiskefilet med citron og remoulade
  • Glaseret skinke og hjemmelavet medister med
  • Grønlangkål, brunede kartofler, sennep, rødbeder
  • 2 Tarteletter
  • Ris à la mandé med kirsebærsauce

  Pris kun 148,- kr.

Tilvalg:

  • Stegte sild – 17,-
  • Kryddersild med løg og capers – 14,-
  • Ferskrøget laks med rejedressing – 24,-
  • Rejer m. ½ æg og mayonnaise – 20,-
  • Julepostej med bacon og champignon – 13,-
  • Sylte med rødbeder – 13,-
  • Blodpølse med sirup og æblemos – 14,-
  • Kold kogt flæsk – 13,-
  • Ribbensteg med rødkål og svesker – 22,-
  • Helstegt andebryst med rødkålssalat – 29,-
  • Mørbradbøf a la creme med surt – 25,-
  • Små frikadeller med stuvet hvidkål – 19,-
  • 2 slag ost med forskellige kiks – 29,-
  • Brød og smør – 12,-

Mortensaften

Tradition tro holder Skivum Krat igen i år fast i den gamle tradition

Aftenens menu

  • Helstegt And med hvide, brunede og franske kartofler
  • Sauce, rødkål og æble/svesker samt tyttebær

185,- kr

Ovenpå har i mulighed med alt til den søde tand

  • Kæmpe Ta-selv bord med 18 forskellige desserter

75,- kr.

Bordbestilling nødvendig (+45) 98 66 61 34.

Æbleskiveaften

Kom unge som gamle til Hyggeaften / æbleskiveaften med musik følgende torsdage:

17. + 31. august

14. + 21. og 28. september

samt 12. oktober

Kom ung som gammel og oplev den gamle tradition, som ingen ved hvornår startede.

Fra kl. 19.30 serveres der ka e/te med hjemmebagte æbleskiver

75,- kr

Der er også mulighed for spise fra 18.00

Her kan I vælge mellem

  • Stegt flæsk med kartofler og persillesauce – 110,- kr.
  • Wienerschnitzel af kalvekød – 150,- kr,
  • Stegte ål med fl ødest. kartofl er og surt – 250,- kr.
  • Hvis I vil have kaffe/skiver ovenpå, kan dette fåes for kun- 50,- kr.

Bordbestilling nødvendig – ring på (+45) 98 66 61 34.

Nytårsaften som Take-Away

Forret:

Laksetallerken bestående af:
Røget laks, Lakserilette
Rejer og sauce verde
Anrettet på sprød salatbund

Eller

Kyllingesalat i karrydressing
Med bacon og ananas
På sprød salatbund

 

Hovedret:

250 g. Steak af oksefilet
Knust kartoffel med flødesauce
Smørbagte gulerødder med hvidløg og parmesan
Fyldt salatløg med flødeost og bacon
Coleslaw salat

 

Dessert tallerken:

Cheesecake med rabarber
Chokoladekage
Ægte vaniljeis
Pyntet med bær og colli

 

2 retter 275,- kr.

3 retter 345,- kr.

Ring og bestil menuer på 98666134

Nytårsmenüerne skal afhentes en 31. mellem 14.00 og 16.00
Forret og dessert er færdiganrettet på tallerken lige til at stille på bordet.
Der medfølger udførlig vejledning for hovedretten