Vi tilbyder både det traditionelle som det moderne køkken. Alt laves fra bunden af gode råvarer. Reservation - klik her

Forretter

Hønsesalat i mild karrydressing med ananas og bacon
Serveres med hjemmebagte flûtes.
50,-
Butterdejsskal med hønsekød i asparges 51,-
Dampet og stegt rødspættefilet med rejer
Dertil sauce hollandaise og hjemmebagte fleurons
56,-
Halv røget ørred med flødestuvet spinat og flûtes 61,-
Rejecocktail med hjemmebagte flûtes 61,-
Tunmousse med rejer, salat og urtedressing
Dertil hjemmebagt brød.
58,-
Fiskesymfoni
Bestående af varmrøget laks, håndpillede rejer og fisketårn. Dertil pesto og hjemmebagt brød.
73,-
Varmrøget laks m/ tigerrejer (fra Kildens Rygeri)
På sprød salatbund med pesto og brød.
65,-
Hjemmerøget dyrekølle
- med rodfrugtsalat og æggestand. Dertil hjemmebagt brød.
60,-

Tapas-tallerken med spanske specialiteter.
Dertil hjemmebagte flûtes.

79,-

Indbagt laks
Laks med smørdampet spinat indbagt i butterdej. Serveres med rejer, citron og sauce hollandaise

64,-

Fiskeruller med fyld af laksesoufflé.
Anrettet på rodfrugtbund. Dertil hjemmebagt brød.

66,-

Kold dampet laks
Med sauce verte, rejer og citron. Dertil hjemmebagte brød.

 

62,-

Find Skivum Krat

Restaurant Skivum Krat
v/ Gitte og Claus Fischer

Kratvej 10
9240 Nibe

Tlf.: 9866 6134
E-mail: skivumkrat@mail.dk

Vejledning
- Rutevejledning på Google Maps -