Vi tilbyder både det traditionelle som det moderne køkken. Alt laves fra bunden af gode råvarer. Reservation - klik her

Forretter

Hønsesalat i mild karrydressing med ananas og bacon
Serveres med hjemmebagte flûtes.
51,-
Butterdejsskal med hønsekød i asparges 52,-
Dampet og stegt rødspættefilet med rejer
Dertil sauce hollandaise og hjemmebagte fleurons
57,-
Halv røget ørred med flødestuvet spinat og flûtes 62,-
Rejecocktail med hjemmebagte flûtes 62,-
Tunmousse med rejer, salat og urtedressing
Dertil hjemmebagt brød.
58,-
Varmrøget laks m/ tigerrejer (fra Kildens Rygeri)
På sprød salatbund med pesto og brød.
66,-

Tapas-tallerken med spanske specialiteter.
Dertil hjemmebagte flûtes.

80,-

Indbagt laks
Laks med smørdampet spinat indbagt i butterdej. Serveres med rejer, citron og sauce hollandaise

65,-

Fiskeruller med fyld af laksesoufflé.
Anrettet på rodfrugtbund. Dertil hjemmebagt brød.

67,-

Kold dampet laks
Med sauce verte, rejer og citron. Dertil hjemmebagte brød.

63,-

Bresaola
Med parmesanost på frisk salatbund. Dertil hjemmebagt brød.

61,-

Find Skivum Krat

Restaurant Skivum Krat
v/ Gitte og Claus Fischer

Kratvej 10
9240 Nibe

Tlf.: 9866 6134
E-mail: skivumkrat@mail.dk

Vejledning
- Rutevejledning på Google Maps -