Hjemmelavet is med fyld af marcipan, chokolade og nødder Pyntet med frisk frugt. Dertil jordbærsovs. |
54,- |
Islagkage Fra Vebbestrup Flødeis |
51,- |
Bryllups-islagkage (min. 30 couverter) Islagkage i etager. |
70,- |
Fromage - frit valg Romfromage med kirsebærsauce, Citronfromage med svesker eller Baileysfromage med caramelsauce. |
52,- |
Rubinsteinerkage Romfromage på makronbund med hindbærsyltetøj. Pyntet med flødeskum og chokoladeovertrukne vandbakkelser. |
68,- |
Mandelrand Luftig marcipanrand overtrukken med chokolade. Serveret med ½ syltet pære og softice. |
75,- |
Kløvet ananas med frisk tropisk frugt. Dertil rørt iscreme |
75,- |
Bananasplit med tre kugler is Samt chokoladesauce, flødeskum og nødder. |
63,- |
Desserttallerken Bestående af: Brownies, hindbærfristelse, ægte vanilje is, appelsinsorbet, frisk frugt og frugtpuré. |
76,- |
Pandekager med rørt is (Crêpes Suzettes) Dertil varm orangesauce. |
59,- |
Chokolademoussé med appelsinsalat og chokoladepynt | 60,- |
Cremé Brûlée Med rørt lakridsis, frugt og sprødt. |
66,- |
Restaurant Skivum Krat
v/ Gitte og Claus Fischer
Kratvej 10
9240 Nibe
Tlf.: 9866 6134
E-mail: skivumkrat@mail.dk