Menu Nytårsaften med bestilling senest 28/12
Vore kokke har i år sammensat følgende menu:
Forret:
• Fisketårn bestående af Torske og Laksesouffle med Jomfruhummer og sauce verte
eller
• Bresaula med melon salsa og pesto samt permasanflager på sprød salat
Der medfølger hjemmebagt brød
Hovedret:
• Kalvemedaljoner med bacon.
Dertil fyldt tomat, honning - timianstegte rødløg, porrerulle og flødesvampesauce og Kartoffeltårn
Dessert:
• Tappastallerken med 5 lækkerier
God Appetit.
Pris for 2 retter: 215,- (245,- kr ved 300 g. steak)
Pris for 3 retter: 270,- (300,- kr. ved 300 g. steak)
Forret og Dessert er tallerkenanrettet og klar til at servere
Der medfølger udførlig vejledning til hovedretten.
I kan også få Smørrebrød til kun 28,- pr. stk.
Maden afhentes på dagen mellem 14.00 og 15.00.
Restaurant Skivum Krat
v/ Gitte og Claus Fischer
Kratvej 10
9240 Nibe
Tlf.: 9866 6134
E-mail: skivumkrat@mail.dk