Vi tilbyder både det traditionelle som det moderne køkken. Alt laves fra bunden af gode råvarer. Reservation - klik her

Hovedretsbuffet

Hovedretsdel (min. 2 dele)

Små frikadeller 20,-
Mørbradbøf i svampestuvning 32,-
Glaseret skinke 26,-
Krydderkam 26,-
Ribbensteg med rødkål 23,-
Græsk farsbrød med feta 26,-
Porre/skinketærte 20,-
Laksetærte med spinat 21,-
Lammeculotte
35,-
Brasseret kalvesteg 38,-
Kalvefilet 42,-
Indbagt oksemørbrad 50,-
Mexicanske pandekager m.m. 33,-
Marineret kalkunbryst 27,-
Crisp mini kyllinge køller 26,-
Oksefilet
41,-
3 Hovedretsdele -20% rabat
4 Hovedretsdele -25% rabat
5 Hovedretsdele -30% rabat
 
Tilbehør (min. 4 dele)Priser
Alm. kold kartoffelsalat 6,-
Kold karrykartoffelsalat 6,-
Pommes Rissoli 9,-
Hasselbachkartofler 9,-
Græske kartofler 9,-
Kartoffelkroketter 8,-
Flødekartofler 10,-
Salatbar: 10 dele + 2 dressinger 21,-
Bulgursalat 12,-
Tomatsalat m. fetaost og oliven 10,-
Taziki (græsk salat) 9,-
Broccolisalat 12,-
Kold pastasalat vendt i pesto. 10,-
Coleslaw salat 9,-
Mix salat 13,-
SaucerPriser
Rødvins sauce 6,-
Whisky sauce 6,-
Cognac sauce 6,-
Bearnaise sauce 7,-
Choron sauce 7,-
Flødepebersauce 7,-

Alt er hjemmelavet

Der skal som minimum vælges 2 retter fra hovedretsdele for, at det kan kaldes en buffet. Hvis I kun ønsker én ret, er det prislisten for festmenuer der er gældende.

Ved valg af mere end to hovedretsdele, gives der rabat som anført ovenfor.

Find Skivum Krat

Restaurant Skivum Krat
v/ Gitte og Claus Fischer

Kratvej 10
9240 Nibe

Tlf.: 9866 6134
E-mail: skivumkrat@mail.dk

Vejledning
- Rutevejledning på Google Maps -