Vi tilbyder både det traditionelle som det moderne køkken. Alt laves fra bunden af gode råvarer. Reservation - klik her

Hovedretsbuffet

Hovedretsdel (min. 2 dele)

Små frikadeller 21,-
Mørbradbøf i svampestuvning 33,-
Glaseret skinke 27,-
Krydderkam 27,-
Ribbensteg med rødkål 25,-
Græsk farsbrød med feta 26,-
Porre/skinketærte 21,-
Laksetærte med spinat 22,-
Lammeculotte
36,-
Brasseret kalvesteg 39,-
Kalvefilet 43,-
Indbagt oksemørbrad 51,-
Mexicanske pandekager m.m. 34,-
Marineret kalkunbryst 28,-
Crisp mini kyllinge køller 27,-
Oksefilet
42,-
3 Hovedretsdele -20% rabat
4 Hovedretsdele -25% rabat
5 Hovedretsdele -30% rabat
 
Tilbehør (min. 4 dele)Priser
Alm. kold kartoffelsalat 7,-
Kold karrykartoffelsalat 7,-
Pommes Rissoli 9,-
Hasselbachkartofler 9,-
Græske kartofler 9,-
Kartoffelkroketter 8,-
Flødekartofler 10,-
Salatbar: 10 dele + 2 dressinger 21,-
Bulgursalat 12,-
Tomatsalat m. fetaost og oliven 10,-
Taziki (græsk salat) 9,-
Broccolisalat 12,-
Kold pastasalat vendt i pesto. 10,-
Coleslaw salat 10,-
Mix salat 14,-
SaucerPriser
Rødvins sauce 6,-
Whisky sauce 6,-
Cognac sauce 6,-
Bearnaise sauce 7,-
Choron sauce 7,-
Flødepebersauce 7,-

Alt er hjemmelavet

Der skal som minimum vælges 2 retter fra hovedretsdele for, at det kan kaldes en buffet. Hvis I kun ønsker én ret, er det prislisten for festmenuer der er gældende.

Ved valg af mere end to hovedretsdele, gives der rabat som anført ovenfor.

Find Skivum Krat

Restaurant Skivum Krat
v/ Gitte og Claus Fischer

Kratvej 10
9240 Nibe

Tlf.: 9866 6134
E-mail: skivumkrat@mail.dk

Vejledning
- Rutevejledning på Google Maps -