Vi tilbyder både det traditionelle som det moderne køkken. Alt laves fra bunden af gode råvarer. Reservation - klik her

Forretsbuffet

Forretsdel (min. 2 dele)

Hønsesalat i mild karrydressing
Med ananas
25,-
Dampet lakseside
Anrettet på fad med æg, tomat, rejer og citron. Dertil flûtes.
33,-
Ferskrøget laks
Med rejedressing og friskbagt brød samt smør.
29,-
Citrusmarineret varmrøget laks
Med dressing og friskbagt brød samt smør.
32,-
Fiskefad med røget ørred
Anrettet på fad med dressing, æg, tomat, rejer, citron og brød.
29,-
Skinkestang
Med mixed grøn salat
27,-
Fiskefilet
Med citron og remoulade. Dertil brød og smør.
22,-
Tarteletter med hønsekød 25,-
Honningmelon med parmaskinke
26,-
Tunmoussé
Med urtedressing og brød.
26,-
Røget hellefisk
Med sauce verte og hjemmebagt brød
31,-
Laksemoussé
Med urtedressing og brød.
25,-
Fisk à lá florentine
Rødspættefilet på smørdampet spinat bagt i ostesauce.
35,-
Laksesalat
27,-
Valgfri suppe 25,-
   
3 Forretsdele -20% rabat
4 Forretsdele -25% rabat
 

Find Skivum Krat

Restaurant Skivum Krat
v/ Gitte og Claus Fischer

Kratvej 10
9240 Nibe

Tlf.: 9866 6134
E-mail: skivumkrat@mail.dk

Vejledning
- Rutevejledning på Google Maps -